vesele i uzbuđene

Kako se Saška Veselinov sprema za venčanje? Ovo su poslednje pripreme, evo gde je otišla sa majkom i drugaricama

3

Verenica Đorđa Đokovića vrlo je uzbuđena zbog predstojećeg venčanja, ali je rešena da ništa ne prepusti slučaju

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljku Sašku Veselinov nedavno je zaprosio rođeni brat Novaka Đokovića Đorđe Đoković. Sve se odigralo na Kalemegdanu, a ona je s velikom radošću rekla sudbonosno "Da". 

 

Ubrzo nakon što se u medijima pročulo da se mlađi Đoković ženi, njih dvoje su objavili lepe vesti. Saška je trudna, a svadba će se održati u ponedeljak u Crnoj Gori.

 

 

Saška je odlučna da ništa ne prepusti slučaju, pa je odlučila da samo dva dana pred svadbu povede svoje drugarice i mamu u jedan novosadski frizerski salon. One su se zajedno pripremale za ceremoniju, a ono što je privuklo najviše pažnje je Saškina mama.

 

Na zajedničkoj fotografiji koju je Saška podelila sa pratiocima na društvenim mrežama teško je bilo razaznati ko je mama, a ko su drugarice. Zbog toga ju je Saška označila i iznad nje napisala "mama".

 

Saška Veselinov
foto: Instagram

 

Ono što su svi mogli da vide jeste da je ona zaista mladolika, čak toliko da nikada ne biste pomislili da ima ćerku za udaju. 

 

U ponedeljak se očekuje spektakularna žurka, a sudeći prema njihovom raspoloženju sigurno će trajati do kasnih noćnih sati. 

 

 

 

makonda-tracker