da li ste znali?

Dar za umetnost je nasledila od njega: Ona je slavna ćerka još slavnijeg folk pevača koju obožavaju Nemci i Austrijanci

0

Malo je poznato da ovaj pevač kog mlađe generacije možda ne poznaju tako dobro, ima ćerku, koja je jako uspešna u inostranstvu.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Kemal Malovčić je svojevremeno otpevao prave hitove koji se i sad pevaju u kafanama, a s obzirom da pripada generaciji starog kova, svoju karijeru je gradio van skandala, pa se o njegovom privatnom životu jako malo zna.

 

Pevač ima ćerku Editu koja s ponosom predstavlja svoje prezime i poreklo, a svojim talentom je osvojila Nemce i Austrijance. Ona je jako priznata i poznata glumica u ovim državama, a koliko je angažovana govori i to da nema vremena ni za šta osim za posao.

- Edita zaista mnogo radi, u svakodnevnim je obavezama, pa tako da njen dan traje i 48 sati ne bi joj bilo dovoljno da sve to proprati. Trenutno se priprema za jedan muzičko-plesni šou na jednom od najgledanijih televizijskih programa u Austriji, čuveni „Wiener Opernball“. Ja sam sedeo sa mojim prijateljima u bašti jednog restorana kada je ona naišla sa njenim plesnim partnerom. Ona je mene prva ugledala i prišla mi. Nas dvoje se redovno čujemo telefonom, redovno me pita za moje i zdravlje moje ostale dece. Edita je moje prvo dete i ona je moja ćerka, koju ja nezmerno volim, a posebno sam ponosan na njen uspeh. Povukla je tu neku umetničku žicu na mene - rekao je pevač o ćerki.

Kemalu smeta to što pojedini mediji pišu kako on nije u dobrim odnosim sa ćerkom, a čak je otkrio i kako sa njom planira zajednički projekat. U pitanju je jedna stara pesma koju je davno posvetio njoj, a sada će je i ekranizovati.

- Ma, bolje bi im bilo da medijski počiste sve te razvode brakova, narkomansku decu pevača i pevačica, ali i samih pojedinih pjevača narkomana i alkoholičara, pa onda da pišu o meni i mojoj deci. Edita i ja smo se dogovorili da čim i meni i njoj vreme to dozvoli, a to će biti uskoro, jer ja sam čovek u godinama, da video zapisom ovekovečimo moju staru pjesmu „Čuvaj draga našu kćerku“ iz 1979. godine, a koju sam svojevremeno bio i posvetio mojoj Editi - zaključio je Malovčić nedavno.

 

makonda-tracker