(FOTO)

Ovakav potez glumca niko nije očekivao: Reditelj na meti jezivih pretnji nakon sukoba sa Viktorom Savićem zbog Prajda

7

Viktor Savić i reditelj Stevan Filipović su u centru pažnje nakon prašine koja se podigla zbog otkazivanja Europrajda.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Viktor Savić je izazvao veliku polemiku podelivši na svom Instagram nalogu objavu litija koje su organizovane u cilju sprečavanja Parade ponosa, koja je svakako već otkazana. 

 

Ovakav i nekoliko prethodnih poteza poznatog glumca u kojima se videlo njegovo protivljenje održavanju Parade ponosa, izazvalo je burne reakcije kod mnogobrojnih pripadnika LGBT zajednice, pa i kod njegovog dugogodišnjeg prijatelja i poznatog reditelja.

Viktor se družio sa rediteljem Stevanom Filipovićem 15 godina, zajedno su radili, a sad je došlo do kraja prijateljstva iako je glumac obrisao sporne objave sa svog profila koje su izazvale revolt kod Stevana, a nedugo zatim je i objavio fotografiju u majici duginih boja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Savic (@_njezz_)

Sada je reditelj objavio poruke koje dobija nakon prozivki na račun Viktora Savića. Filipović je podelio na svom Instagram storiju nepristojne poruke koje su mu poslali oni koji podržavaju njegovog kolegu.

 

- Preblage hrišćanske reči čuvara lika i dela oca Viktorija, upravitelja eparhije egzitovske. Mora da su kletve iz Starog zaveta, u Novom nema ništa slično - napisao je reditelj.

 

Stevan Filipović
foto: Instagram/printscreen

Inače, Stevan Filipović se prošle godine autovao domaćoj javnosti. On je rođen 1981. godine u Beogradu. Srpski je filmski montažer, reditelj, scenarista i profesor Univerziteta umetnosti u Beogradu. Domaćoj javnosti poznat je kao autor popularnih filmova "Šejtanov ratnik", "Šišanje" i "Pored mene".

- Izvinjavam se Viktoru Saviću! Pogrešio sam, mislio sam da si samo derište. Ne. Ti si lažov, licemer i činiš štetu i bol živim ljudima, dok voziš "mercedes", praviš narkomanske žurke i "boriš se za porodične vrednosti". Za mene i sve moje si izbrisan zauvek sa svih mapa. Pomogao ti tvoj "bog" - napisao je Stevan pre dva dana na svom Instagram nalogu.

 

 

makonda-tracker