ŠTA VI MISLITE?

Ceca pokazala šta večera tokom posta: 100 grama košta 40 evra, a ukoliko ne pazite, može biti opasno po zdravlje

19

Ceca Ražnatović u pauzi od nastupa koristi malo slobodnog vremena da se opusti pored mora i obiđe neki lep restoran.

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages Vlasnik: ATA Images
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages Vlasnik: ATA Images

Pevačica Ceca Ražnatović vredno radi cele godine, pa skoro da nema pravo slobodno vreme, te su pauze između dva koncerta dragocene i ona ih koristi najbolje što može.

 

Kako je jednom prilikom otkrila, post je za nju jako značajan i to iz religijskih razloga, a povoljni aspekti posta na zdravlje i liniju su samo "usputna korist" za nju. Ovog puta, na svom Instagram nalogu je pokazala šta je to što ona večera ovih dana.

Naime, Ceca je objavila zanimljiv video na kom se šali sa prijateljima i uživa u morskim specijalitetima. Pevačica je odabrala ostrige, školjke koje su poznate kao riznica i zdravlja, ali i kao afrodizijak. 

 

"Šta to radiš, Ceco", čuje se na snimku, a pevačica odgovara uz osmeh: "Jedem ostrige koje su afrodizijak, tako da ne smeš da ih jedeš, samo ja smem da ih jedem."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Inače, porcija ostriga, zavisno od turističkog mesta gde se nalazite, košta najmanje 40 evra. Ova delikatesna namirnica je veoma zdrava i dijetalna, u 100 grama ostriga nema više od 70 kalorija, međutim one se računaju kao predjelo.

 

Ostrige su jako bogate mineralima, naročito cinkom, ali se ne sme preterivati s njima jer mogu da naruše ravnotežu u organizmu. Takođe, bitno je da su uzgajane u čistoj vodi kako ne bi došlo do prenosa virusne infekcije koja može biti i fatalna, a svaka ostriga mora biti živa u trenutku serviranja kako ne bi bila opasna po zdravlje i služe se obavezno prelivene sokom od limuna.

 

makonda-tracker