zadovoljna žena

Doživela je KRAH u ljubavi, a onda je upoznala njega: Ovo je suprug Indire Levak zbog kojeg joj se život promenio

0

Ona je nakon razvoda od Narcisa upoznala bodibildera koji joj je doneo sreću u život. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Bivša pevačica grupe "Colonia" Indira Levak važi za jednu od najenergičnijih pevačica na balkanskoj javnoj sceni. Od početka svoje karijere istakla se kao žena sa specifičnom bojom glasa i upečatljivim javnim nastupima. 

 

Malo ko zna da je ona jako teško podnela rastanak od svog prvog supruga Narcisa Mujkića. Nakon kraha te ljubavi konačno je pronašla čoveka svog života, koji je u svemu podržava, a to je biznismen i bodibilder Miroslav Levak za kog mnogi smatraju da je svojoj dragoj uveo ozbiljne restrikcije. Ipak, to su sve zablude, kaže Indira.

 

 

— Naravno da ja imam problema sa prehranom... Meni je to najteže, ja sam veliki gurman, veliki hedonista, volim "papati", i onda mi je to problem. Najgore mi je kad mi kažu: "Sigurno ti muž ne da da jedeš"... Kakva glupost — izjavila je ona jednom prilikom za Pink.rs. 

 

Nedavno je pevačica podelila fotografije sa svojim suprugom i podelila sa kojim su se sve nedaćama njih dvoje izborili: 

 

— Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine, oboje ranjeni, on (suprug) peta operacija ruke, a ja već mjesec dana živim sa bolovima u leđima... Ranjeni.. al' srce veliko k'o kuća, pa idemo večeras da nastupamo — napisala je pjevačica prije dvije nedelje u jednoj od objava na Instagramu, a sada je detaljnije otkrila šta je to muči.

 

 

— S obzirom na veliki broj koncerata u kontinuitetu došlo je do zamora materijala. Bez obzira na moje fizičke pripreme za turneju, ipak su noći bez sna, koncerti i cijeli taj ritam uticali na moje tijelo koje me je upozorilo da malo usporim i odmorim. Bolovi su u leđima, prisutni su, ali radim na tome da to saniram — rekla je pjevačica.

 

Ona je sudbonosno "da" drugi put izgovorila 2014. godine daleko od očiju javnosti kada je pet telohranitelja motrilo kako niko u tom trenutku ne bi pokvario slavlje i Indiri i njenom suprugu tražio izjavu.

 

 

makonda-tracker