pogledajte

Ne zna se koja je lepša! Sloboda Mićalović fotografijom sa sestrama i majkom raznežila javnost i poslala emotivnu poruku

0

Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših domaćih glumica, a kad pogledate njene sestre, shvatite da je u pitanju čista genetika.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sloboda Mićalović je poznata po mnogobrojnim ulogama, odmerenosti, lepoti, stilu, ali i porodičnim vrednostima koje neguje.

 

Glumica često objavljuje na Instagramu različite porodične trenutke, ona je jedna od retkih poznatih ličnosti koje ne uređuju slike i ne provlače ih kroz nekoliko filtera, tako da kod Slobode uvek možete videti samo prirodnu lepotu i neposrednost.

Njena poslednja objava je privukla dosta pažnje iz više razloga. Jedan od njih je svakako izgled i lepota, a drugi majka sestara Mićalović koja je pokupila najviše pozitivnih komentara. Naime, Sloboda, Dragana i Mirjana su pozirale zajedno sa majkom i ovo je fotografija o kojoj društvene mreže neprestano pričaju.

 

Nemoguće je da ne primetite veliku sličnost među ženama porodice Mićalović, a kad pogledate malo bolje, vidite da su čuvene sestre sve to nasledile od mame. Mićalovićima je i gluma u genima ako uzmemo u obzir raskošni talenat i uspešne karijere Slobode i Dragane, a ne možemo zaboraviti i njihovog oca, velikog glumca, Dragana Mićalovića.

- Oči jedne mame - napisala je Sloboda u opisu fotografije.

 

Sloboda uvek ističe koliko je vezana za porodicu, a kako njenu mamu ne viđamo često u javnosti, svaki put je njena pojava prava senzacija, s obzirom na to pristojnost, eleganciju i lepotu kojom ova žena zrači.

 

makonda-tracker