Tanja Taša: Izbegla sam smrt posle posete ukletoj Ali Rizinoj kući

2
Srpska pevačica Tanja Taša Radović doživela je nezgodu nakon što je posetila kuću u kojoj je snimana trenutno najpopularnija turska serija Kad lišće pada.
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Pevačica Tanja Taša Radović posetila je krajem januara Istanbul odakle se vratila sa teškim traumama usled saobraćajne nezgode koju je doživela po povratku iz kuće u kojoj je snimana serija Kad lišće pada.

-Pošto obožavam seriju Kad lišće pada, na Svetog Savu, 27. januara zamolila sam svog prijatelja, turskog novinara Vedata Vatansevera da mi svojim vezama omogući da posetim kuću Ali Rize – počinje priču za Story.rs Tanja Taša koja je delimično razočarana izgledom kuće koji je sa ushićenjem posetila.

-Prešli smo preko Bosfora u azijski deo Istanbula kako bismo došli do čuvene kuće. Stigli smo oko podneva i bila sam uzbuđena kada sam stala pred poznatu kapiju. Otvarajući vrata očekivala sam da mi Hajrije ponudi čaj. Malo sam se razočarala kada sam videla koliko je to u stvari napuštena stara kuća, bez nameštaja. Tada sam shvatila da je sav onaj nameštaj unet samo za potrebe snimanja serije. Zadržali smo se oko sat vremena u kući, slikali se, u i oko nje, i krenuli istim putem nazad – kaže Tanja Taša koja se uverila u istanbulsku urbanu legendu da je kuća u kojoj je snimana serija Kad lišće pada, u stvari ukleta.

-Kada smo kretali od Ali Rizine kuće, bez ikakvog razloga auto nam je proklizao i Vedat je udario prvo u jedan, zatim u drugi auto i zaustavio se od hidranta sa plinom. Iako je šteta na kolima bila oko 3000 evra,  Vedat mi je objasnio da smo za dlaku izbegli smrt jer  smo oboje zamalo mogli da odletimo u vazduh. Objasnio mi je i da u tom delu Istanbula svi znaju kako je ta kuća ukleta. Sigurna sma da me je samo Sveti Sava tog dana sačuvao – kaže Tanja koja je u Istanbul putovala zbog nastupa u restoranu Estrada koji drži njen prijatelj Hulja, gde je zabavljala brojne pozante košarkaše.

 

Nikola Rumenić

TAGOVI: putovanja123
makonda-tracker