zlatna devojka

Muž Ivane Španović jednom rečenicom oduševio javnost: Postavio njenu sliku uz poruku koja je ČISTA LJUBAV (FOTO)

1

Naša čuvena sportistkinja je po drugi put u svojoj karijeri postala šampionka Evrope na otvorenom

foto: Instagram
foto: Instagram

Ivana Španović, jedna od najpoznatijih srpskih sportistkinja, još jednom je uspela da postigne uspeh koji će ostati zapisan u analima srspskog sporta. 

 

Ona je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Novi zlatni skok Vuleta je izvela na Olimpijskom stadionu u Minhenu gde je održano Evropsko prvenstvo na otvorenom, rezultatom 7.06 m. 

 

 

Čestitke na račun Ivane su se brzo proširile društvenim mrežama, a njen suprug, s kojim je u vezi dve godine nije odoleo da i on ne da svoj komentar na postignuti uspeh svoje žene.

 

On je na svom Instagram profilu postavio njenu fotografiju, a ono što je napisao pokazalo je da je mnogo ponosan na nju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

 

- Da li tvoja žena zna da leti - glasilo je pitanje ispod fotografije.

 

Ispod fotografije su se nizali komentari, pohvale i čestitke.

 

Da podsetimo, Marko Vuleta, koji je po struci fitnes trener, uplovio je u emotivnu vezu sa Ivanom pre oko dve godine. On joj je zalečio rane koje su ostale nakon raskida desetogodišnje veze da verenikom Vladimirom Kumrićem.

 

Njih dvoje su od prvog dana znali da je to ona prava ljubav, a na ludi kamen su stali pre nešto više od godinu dana. Gala slavlje upriličeno je na ranču nadomak Beograda.

 

 

makonda-tracker