kao top model!

Izbor obuće (ni)je iznenađujući, a venčanica je NESTVARNA: Ivana Španović podelila prve PREDIVNE fotografije s venčanja

0

Srpska atletičarka nedavno je izgovorila sudbonosno "da", a tek danas je na internetu podelila jednu fotografiju s romantične ceremonije venčanja

foto: Instagram
foto: Instagram


Proteklog vikenda atletičarka Ivana Španović udala se za izabranika Marka Vuletu, nakon dve godine ljubavi.


Sportistkinja, koja nikad ne priča o svom privatnom životu za medije, krila je detalje venčanja, pa se tako na sam dan svadbe pročulo da će reći "da" u Dubaiju. Međutim, oni su za romantičnu ceremoniju odabrali imanje u Umčarima, u blizini Beograda.

 

Svega nekoliko njihovih gostiju podelilo je fotografije na Instagramu, a prvi pogled na mladence pružila nam je sama mlada Ivana, i to tek danas, kada je objavila predivan trenutak nastao tokom plesa.

 


Znala sam da si ti pravi jer si dopustio da nosim patike za naš prvi ples. Blagoslovena sam što ću da budem tvoja do smrti i štosam gospođa Vuleta ― napisala je atletičarka, a potom podelila još fotografija.

 


I njen izabranik Marko podelio je jedan emotivan momenat i napisao:


Uvek sam delio ljude na gledaoce i one koji zaista žive život. Ovi drugi se uvek bude zahvalni na svakom novom jutru i raduju se svakom novom danu. A kad imate nekog sličnog sebi, s kim možete da podelite svako to jutro i dan, srećan ste čovek.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

 

 

makonda-tracker