nestvarno lepa

Bila je kuma Jeleni Karleuši, život joj je obeležilo JEZIVO UBISTVO: Evo gde je i kako danas izgleda srpska manekenka

0

Bila je jedna od najlepših manekenki zbog čega su je mnogi poredili sa čuvenom Hale Beri 

foto: Instagram
foto: Instagram

Ivana Kukrić godinama je važila za jednu od najlepših srpskih manekenki, a onda se sudbina poigrala njome. 

 

Ona je sarađivala sa mnogim poznatim dizajnerima, a jednom prilikom je čak sarađivala sa  poznatom holivudskom glumicom i pomogla joj da dobije posao.

 

Nakon uspeha na modnim pistama u Srbiji, otišla je u Milano, a posle nekoliko godina stigla je i do Amerike, i tamo ostala do danas.

 

 

Radila je za najpoznatije kreatore i brendove kao što su Armani i Valentino. Zarađivala je ogromne honorare od brojnih reklama, a njeno lice krasilo je magazine poput "Maxima", "Marie Kler".

 

Ono što je retko ko znao jeste i to da je čuvenoj Hale Beri "pozajmila oči" u reklami za maskaru. Zahvaljujući njoj poznata glumica je dobila ovaj angažman.

 

Zanosna manekenka bila je kuma Jeleni Karleuši na venčanju sa Bojanom Karićem. Iako je svoj privatni život skrivala od medija, postoje činjenice koje su srpskoj javnosti bile dobro poznate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric)

 

Ivana je dugo je bila u vezi sa Dragojem Trišićem, koji je pre par godina ubijen ispred svoje zgrade u Žarkovu. Ivana i Dragoje su bili vereni, ali veza im nije opstala.

 

Ivana danas živi u Los Anđelesu sa izabranikom, crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, kojeg nikada nije predstavila javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric)

 

Ona se porodila u novembru 2018. godine i par je ćerki dao ime Hana.

 

- Kada sam se porodila, trebalo mi je par meseci da se uigram u novoj ulozi i dobro organizujem. Majčinstvo je najdivnija stvar, ali je i naporna, jer se odjednom sve vrti oko tog malog bića - ispričala je Ivana Kukrić.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker