pokajala se zbog iskrenosti

LEPA, USPEŠNA, ZGODNA, ALI... Sportistkinja priznala da se ČUVA ZA BRAK i sada NIKO ne želi vezu sa njom

4

Ona je još pre 8 godina priznala da čeka brak kako bi se upustila po prvi put seksualne odnose.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Atletičarka Lolo Džouns pokajala se zbog svoje iskrenosti. Naime, ova sportistkinja, koja je uspešna u trkama sa preponama na 60 i 100 metara, ali i u vožnji boba, javno je priznala kako je još uvek devica. Ona je još pre 8 godina priznala da čeka brak kako bi se upustila po prvi put seksualne odnose. 

 

- Devičanstvo je poklon koji želim da dam svom suprugu. Molim vas, morate da shvatite da je put koji sam odabrala jako težak. To što ću ostati devica do braka najteža je stvar koju sam učinila u životu, teže čak i od pripreme za Olimpijske igre ili završetka fakulteta.

 

Lolo se takmičila na Olimpijadi čak 2 puta, na zimskim i letnjim igrama. Ipak, misli da je sebi uništila šanse da nađe supruga.
 

- Pre sam barem imala šanse da nađem nekoga. Pre sam se pitala, kada je pravo vreme da mu kažem? Hoću li pričekati da me malo bolje upozna ili da mu odmah kažem kako stvari stoje? - nedavno je ispričala 37-godišnjakinja u jednoj emisiji.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Sada kada svet zna da je devica - muškarci ne idu s njom na sastanke. Ona misli da je ovo priznanje odmoglo i njenoj karijeri.

- Svi znaju da seks pomaže sportistima i zbog toga sam u nepovoljnom položaju - rekla je ona.

- Sama sam jer nikad nisam imala seksualne odnose, a muškarci ne žele da čekaju. Drugi misle da lažem, a neki celu priču vide i kao izazov. Kad shvate da sam ozbiljna i da moraju da se ožene mnome pre nego što stupimo u odnose, odmah nestanu - zaključila je ona.

 

 

makonda-tracker