probajte i vi

JEDNOSTAVNA dijeta je ključ njegovog fenomenalnog izgleda: Popularni pevač otkrio kako se rešio viška kilorgama

0

Pevač Saša Kapor je priznao da voli ukusnu i jaku hranu, ali i da je zarad dobre linije spreman da koriguje ishranu i vežba.
 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kao i većini gurmana i Saši je najteže da odoli ukusnim pitama i drugim pikanterijama od testa, ali i čuvenoj čokoladi sa rižom.

 

Ipak, posao kojim se bavi mu ne dozvoljava da se ugoji, pa zato nakon praznika kreće na dijetu koja podrazumeva ishranu, koja je jednostavna i ukusna.

 

 

- Obično je to lagana hrana, salate i voće. Navučen sam na cezar salatu i nju najčešće jedem bez hleba, ponekad uz krompiriće. Doručkujem žitarice sa mlekom ili jogurtom, užinam voće, a za večeru to može biti riba ili neka salata. Inače, kada imam nastup uveče, tada preskačem večeru kako bih bio poletniji i lakše se osećao - kaže Saša.

 

 

Saša je mnogo puta do sad isticao i činjenicu da je njegova supruga Nikolina zaista sjajna kuvarica, a i on voli da sprema pojedine specijalitete. Trenuci koje provode zajedno za porodičnim stolom predstavljaju pravo uživanje, ali i vreme kada se rešavaju problemi, razgovara o svemu.

 

- Znam da spremam paste na razne načine, ribu, jaja... Zapravo znam mnogo toga osim nekih tradicionalnih kuvanih jela poput pasulja - otkriva Kapor.

 

Ipak, pevač kaže da je za najbolje rezultate ipak osim korigovanja ishrane potrebna i fizička aktivnost. Osim što je zdravo, vežbanje potpomaže mršavljenju, tako da je to odlična kombinacija.

 

 

- Dok sam se takmičio u ''Zvezdama Granda'' jako sam malo vežbao, pa se ponovo vratio teretani i tako u krug, sa pauzama. Znam koliko je trening važan za svakog čoveka i u poslednje vreme se trudim da to ne preskačem - kaže pevač za "Grandonline".

 

Sudeći prema njegovim fotografijama na društvenim mrežama reklo bi se da glumac izgleda savršeno.

 

I njegova supruga Nikolina je prava lepotica, a reklo bi se da i ona vodi računa o svom izgledu.

 

1 / 12 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker