kraj karijere?

Serena Vilijams ide u penziju: Želi da dobije drugo dete, evo kada će se definitivno povući iz tenisa

1

Čuvena američka teniserka otkrila da je vreme da se posveti porodici, a uskoro će reći "zbogom" tenisu 

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od najboljih teniserki sveta, Serena Vilijams (40) otkrila da planira da se povuče iz tenisa posle US Opena kako bi pokušala da dobije drugu bebu sa svojim suprugom milijarderom Aleksisom Ohanijem

 

- To je najteža stvar koju sam ikada mogla da zamislim, ali sam spremna na sve što sledi - rekla je ona.

 

 

Ona još uvek nije sigurna kada će se potpuno povući iz tenisa, a reč "penzija" joj se nikako ne dopada.

 

- Nikada mi se ta reč nije dopadala - rekla je ona za Vog.

 

- Ne deluje mi kao moderna reč. Ja o tome razmišljam kao o tranziciji, prelasku iz jednog dela života u drugi - rekla je teniserka.

 

Ona je poručila da planira da se povuče iz sporta koji joj život znači. Kako je rekla u životu postoje i druge stvari kojima želi da se posveti.

 

Serena Vilijams
foto: SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za početak to su muž, saosnivač Redita Aleksis Ohani i njihova ćerka Olimpija, koja ima pet godina. Ona je takođe rekla i da u planu ima i drugo dete.

 

- U poslednjih nekoliko godina Aleksis i ja smo radili na tome da dobijemo još jedno dete. Slušali smo savete lekara i sada mislim da smo spremni da se upustimo u taj poduhvat - rekla je ona.

 

 

Serena je odlučila da je vreme da se na prvo mesto stave malo drugačiji prioriteti. U drugi plan padaju i svi njeni poslovi i firme, ali to je ne plaši jer već poseduje bogatstvo koje se procenjuje na 260 milona dolara.

 

Odluka da odustane od tenisa joj je teško pala. Kako kaže, nikada nije želela da bude rastrgnuta između posla i porodice, ali sada je već zagazila u četrdesete i vreme je da se ponovo posveti proširenju porodice.

 

 

 

 

makonda-tracker