mlada i uspešna

U žižu interesovanja došla je nakon osvajanja velikog turnira: Teniserka Ema Radukanu slavi 19. rođendan

0

Nakon velikog uspeha na US openu njen privatni život je počeo da intrigira javnost, te su je tako ove jeseni mediji povezivali sa uspešnim pevačem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mlada teniserka Ema Radukanu, rumunsko - kineskog porekla, rođena i odrasla u Londonu danas slavi svoj 19. rođendan. 

 

 

U žižu interesovanja je došla nedavno kada je osvojila grend slem titiulu na turniru - US open. Pred toga što je kao tinejdžerka uspela da osvoji ovu titulu, interesantna činjenica jeste to da je Radukanuova morala da igra kvalifikacioni turnir kako bi se uopšte i borila za titulu koju je na kraju osvojila. 

 

Radukanuova je posebnu pažnju privukla i svojim dolaskom na Met Galu kada je ponela interesantnu crni-belu Šanel kreaciju koja je u isto vreme bila i dovoljno svedena, a i izazovna da dočara izvajanu figuru mlade teniserke. Te je svojom lepotom oduševila sve. 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Međutim, ovog septembra šuškalo se kako je teniserka u ljubavnoj vezi sa popularnim britanskim pevačem i voditeljem Harvijem Kantvelom, pošto su mediji, nakon što joj je prišo da čestita na uspehu na Vimbldonu zaključili da između njih ima nešto. Ali, niko se nije oglašavao povodom te situacije. 

 

Međutim, kako nezvanični izvori saopštavaju Ema je ipak slobodna. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker