da li se vi slažete?

"Kad se razboli, lečimo se bez sirupa i tableta...": Milica Dabović podelila kakve roditeljske muke ima

0

Milica Dabović često svojim stavovima, objavama i postupcima privlači pažnju, a sada je to učinila i izjavama o roditeljstvu i vaspitanju svog sina Stefana.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Milica Dabović je naša proslavljena košarkašica koja je poznata po svom burnom privatnom životu, ali i liberalnom ponašanju, te specifičnom načinu odgajanja sina koje je naišlo na brojne komentare.

 

Nekadašnja košarkašica je otkrila kako sina uči da bude neustrašiv, ali i da ga ne vodi za svaku sitnicu kod doktora niti ga tera da stalno pere ruke.

- Ljudi, iz dana u dan sam bila fascinirana kako se Stefan ničega ne boji. Da li zbog toga što odrasta samo sa mnom, a ja sam mu mnoge stvari dozvolila i kod mene se jede i s poda, ne peru se ruke a da nisi jos ušao u stan, ne briše se nosić vlažnim maramicama nego rukom, šeta se po kiši, valja se u blatu, ide se prema svim životinjama, velikim i malim kao da žive sa nama, kada padne ne skače se momentalno, nosi se robica koju su nam poklonile mame, igra se sa već igranim igračkama, kada se razboli lečimo se uz pomoć najboljih komšija i prijatelja ili se lečimo sami bez sirupa injekcija i tableta jer ih momentalno povraćamo... Sreća pa smo bolesni dva puta godišnje... Samo tuširanje i grljenje dok se ne preznojimo i otplačemo junački jer njega sve boli, a mama ne može takvog da ga gleda. No, zbog čega vam sve ovo pričam je da sam presrećna što je Stefan bez straha - zaključila je Dabovićeva.

 

Ova njena objava je izazvala brojne komentare, među kojima je bilo dosta onih negativnih koji se ne slažu sa ovakvim odgajanjem deteta, ali po svemu sudeći, Dabovićevu to ne dotiče i nastavlja da uživa u svemu sa svojim detetom.

 

Podsetimo, nedavno je odjeknula i vest o novom dečku Milice Dabović za kog se ispostavilo da je od ranije poznat domaćoj publici. Naime, radi se o ugostitelju iz Švajcarske, Vanji Ćoriću, koji je bio u vezi sa Slađom Delibašić, a cela romansa se završila skandalom tako što su isplivale njegove nage fotografije, kao i video snimci.

 

 

makonda-tracker