veseli stil

Sivilo i kišne dane obojite šarenim nijansama ajlajnera: 4 načina šminkanja koji će uneti vedrinu u vašu mejkap rutinu

0

Veštinu izvlačenja crnog ajlajnera, zamenite za početak npr. kraljevsko plavim nijansama, a zatim puni samopouzdanja izađite napolje i unesite radost tmurnim jesenjim danima

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kišni dani su stigli. Svi odeću prilagođavamo novonastalim vremenskim prilikama, pa probegavamo tamnijim nijansama kako bi odgovorili na boje jesenjih dana. 

 

 

Jedana vrlo značajna stvar koju je potrebno prilagoditi jeste šminka kroz koju možete izraziti, a i prekriti svoje raspoloženje. Tako da ukoliko vam dosadi da jesenje nijanse stavljate na kapke, konture prilagođavate kišnom vremenu kao i vaš ruž, možete izaći iz zone konfora i vašim ajlajnerom uneti vedrinu tmurnim danima. 

 

Donosimo vam 4 nijanse ajlajnera koji menjaju izgled i vraćaju sjaj vašem licu: 

 

1. Kraljevsko plavi ajlajner ne pripada kategoriji jarkih nijansi, ali u isto vreme on je toliko upečatljiv da će se za vama svi okretati.

 

 

 2. Ljubičaste nijanse oko očiju donose prolaće, te ćete se tako i vi osećati nadahnuto i razdragano svaki put kada se pogledate u ogledalo.

 

3. Ako ste vi ljubitelj leta, onda je koralna boja pravi izbor za vas. Kada namažete ovu nijansu zasenićete sami sebe.  

 

4. Tirkizna je boja koja unosi smirenost vašem licu, a u isto vreme i razdraganost kao i neobičan izgled tokom tmurnih dana.

 

 

makonda-tracker