uživa sa porodicom

Noć plaća 320 evra, ali ne žali: Pogledajte hotel na crnogroskom primorju u kom je odsela Sloboda Mićalović

0

Glumica Sloboda Mićalović ne objavljuje toliko često fotografije iz privatnog života, ali je ovog puta napravila izuzetak.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sloboda Mićalović je jedna od naših popularnijih glumica čiji život oduvek zanima javnost, ali se ona trudi da živi bez preveliko skretanja pažnje na sebe osim kada su poslovni uspesi u pitanju.

 

Lepa glumica je otputovala sa porodicom na zasluženi odmor, a objavama na Instagramu je pokazala i gde je otišla, ali i u kakvom luksuzu uživa.

 

Naime, Sloboda se uputila u Crnu Goru, ali nije želela u Budvu jer joj ne prija gužva kako bi mogla da se odmori i napuni baterije za nove naporne projekte, pa se odlučila za Ulcinj i luksuzan kompleks u kom noć za dve osobe košta 320 evra, a prednost je i to što se hotel nalazi na samoj plaži.

 

- Sloboda ne voli gužvu, zato je odlučila da umesto Budve ode u Ulcinj kako bi se maksimalno odmorila. Izabrala je rizort koji nudi mnoštvo sadržaja i odličan je za porodice, a nalazi se na samoj obali mora - navodi izvor za Informer.

Izvor blizak glumici je otkrio i da ona ne štedi kada je letovanje u pitanju, pa joj je bitno da se kvalitetno odmori, te će tako za deset dana boravka u ovom hotelu dati više od 3.000 evra.

 

1 / 4 Foto: Instagram/printscreen

 

Podsetimo, Sloboda Mićalović je rodom iz Leskovca, a nedavno je govorila i o svom rodnom gradu, te kakve su joj emocije vezane za taj period.

 

- Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Ljudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci. Moji prijatelji su uglavnom po Evropi, povremeno se nađemo dole i prisetimo raznih događaja - ispričala je svojevremeno ona.

 

 

makonda-tracker