stižu rode

Stiže NAJVEĆA SREĆA u dom Šaulića: Šabanov sin objavio fotku kojom je podelio LEPU VEST (FOTO)

0

Sin tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića dugo je želeo da se ostvari u ulozi oca

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mihajlo Šaulić, sin Šabana Šaulića, godinama je isčekivao ljubav, a prethodne tri godine je strpljivo čekao da se pojavi ona koja će ostvariti sve njegove želje.

 

I može se reći da je taj trenutak konačno stigao, jer je Mihajlo pronašao srodnu dušu i to nije sve.

 

 

Sin pokojnog pevača, Mihajlo, nedavno je na svom Instagram profilu podelio fotografiju putem koje je svima želele oda kaže da je sreća zakucala i na njegova vrata.

 

U iščekivanju trenutaka za koje svi živimo i kojima se od rodjenja radujemo, valja se dobro odmoriti i skovati planove za budućnost - pisalo je u objavi.

 

 

Naime, ovom fotografijom on je želeo da obavesti sve pratioce da je njegova lepša polovina trudna i da će se ostvariti u ulozi roditelja.

 

Da se podsetimo, Mihajlo je krajem 2019. godine prekinuo dugogodišnju vezu sa Danijelom Mandić sa kojom je uveliko planirao venčanje i zajednički život.

 

Iako su odličili da se raziđu, od tog razlaza nije pravljena velika pompa već su se mirno razišli i svako je krenuo svojim putem. 

 

 

Od tada čini se u njegovom životu svašta izdešavalo, postao je novi generalni konzul Srbije u Cirihu i završio je ekonomiju na Bekingenskom univerzitetu u Londonu.

 

U međuvremenu je otpočeo i ljubavnu vezu sa Marinom Velimirović iz koje će sada dobiti i naslednika ili nasledicu. 

 

Porodica Šaulić
Porodica Šaulićfoto: Dragan Kadić

 

 

Lepa Beograđanka, koju prijatelji zovu Mia, godinama je radila kao dadilja, a trenutno je zaposlena u jednoj predškolskoj ustanovi.

 

Iako nije previše aktivna na društvenim mrežama, na njenom Fejsbuk profilu mogu se videti slike sa radnog mesta, koje više od reči govore o tome da uživa u radu sa decom.

 

 

makonda-tracker