BILA JE ŽRTVA

"Pamtiću to jer mi je tad ŽIVOT bio ugrožen": Emotivna ispovest ćerke Lee Kiš o kobnoj situaciji iz detinjstva

1

Sara Mia Jokić je ćerka voditeljke Lee Kiš, često je aktivna na Instagramu, pa je ovog puta odgovarala na pitanja pratilaca.

foto: Instagram
foto: Instagram

Sara Mia Jokić je odavno poznata po svojoj lepoti, ali i tome da je odavno krenula maminim stopama, međutim ona nikad nije želela da bude prepoznatljiva samo po tome što je ćerka poznatih roditelja.

 

Sara Mia je dosta popularna i na društvenoj mreži Instagram, pa je tako iskreno odgovarala na pitanja pratilaca, a jedno se ticalo detinjstva i njenog traumatičnog iskustva.

Pitanje koje je privuklo najviše pažnje bilo je o tome kako je živela pre, kakvo joj je detinjstvo bilo i da li se druži sa ljudima iz škole.

 

- Detinjstvo pamtim kao prelepo, imam puno prijatelja iz osnovne škole, i još uvek se družimo. A kada govorimo o školi, postojale su neke faze i situacije sa kojima sam morala da se nosim, koje nisu bile lake, ali nisam se dala. Nije bilo jednostavno biti istaknut iz mase zbog toga što si dete poznatog roditelja. Postojalo je milion situacija u kojima je bilo teško snaći se kao jako mlad. Postoji jedna koju ću pamtiti ceo život sigurno, jer je mogla da se završi kobno po mene.  Život mi je bio ugrožen. Iako nije bila stvar vršnjačkog nasilja (mada je na kraju tako ispalo), već su nastavnici jedan dug vremenski period vršili pritisak na mene i toliko me sabotirali u svakom smislu da se to naravno prenelo na jednu problematičnu grupu dece koja je vodeći se time dovela i mene u veliki problem. Hvala Bogu nije se završilo fatalno - napisala je ona.

 

Sara Mia Jokić
foto: Instagram/printscreen

Sara je u ovoj emotivnoj kratkoj ispovesti dodala i to da se nada kako se nikome nikada neće slično desiti.

 

Podsetimo, Jokićeva je privukla dosta pažnje svojim izgledom, mnogi komentarišu koliko liči na majku, ali i pored toga, Sara Mia je diplomirala režiju i završila master na Fakultetu političkih nauka, te želi sama da gradi svoj put i karijeru.

 

 

makonda-tracker