bjuti rutina

Specijalno Ruškino mleko koristio je i Majkl Džekson: Jakićeva govori o svom mladalačkom stilu, nezi i vamp izgledu

7

Voditeljka je oduševila fotografijom iz kozmetičkog salona na kojoj je bez trunke šminke, te se povela prava rasprava na društvenim mrežama, šta to Ruška koristi za negu lica.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznata voditeljka Ruška Jakić prepoznatljiva po svojim stavovima, načinu života i fizičkim karakteristikama kojima je ostala dosledna decenijama, a ovog puta govorila je o fotografiji bez šminke koja je napravila opštu pometnju na društvenim mrežama, ali i stilu i nezi.

 

―  Sad sam postala najpopularnija! Popularnija sam i od političara i od korone! Svakodnevno dobijam poruke u kojima me pitaju kakvo je to "Ruškino mleko" koje podmlađuje! Uopšte nemam pojma ko je to i postavio. Imam fanove koji vode moje stranice na društvenim mrežama, vade delove mojih emisija, izjave i sve je to lepo. Vest mi je prenela prijateljica, koja je videla sliku i rekla da su komentari fantastični: kako divno izgledam bez šminke i da upotrebljavam specijalno mleko za lice koje je koristio Majkl Džekson ―  kaže Ruška za Lenu i dodaje da nije znala da će upravo tu emulziju probati i ona:

 

―  Moja Irena mi je stavljala neka mleka na lice i nisam znala šta je u pitanju. Iznenadila se i ona kada je na svim portalima ugledala moju fotografiju. Ali učinili su mi uslugu oni koji su to uradili. U vreme kada silikoni haraju, svi postaju isti i botoksom unakazuju lica, evo kako žena može da izgleda lepo i bez šminke a da nije uradila ništa! Osim što se neguje.

 

Jakićeva je poznata po vamp izgledu i scenskoj sminci koja o njoj govori da je jaka i samosvesna žena, a ona sada otkriva zbog čega je verna takvom izgledu.

 

Ruška Jakić
foto: Printscreen

―  Tako volim. Osećam se moćno i leži mi. Mislim da sam to - ja. Ne mogu da zamislim sebe s blagom nijansom karmina. Volim da se šminkam! Takav izgled sam ja osmislila i volim da se igram svojim izgledom, garderobom, frizurom... Život je igra - igraj se. Život je izazov - prihvati ga.

 

S obzirom na to da je decenijama pristuna na javnoj sceni, voditeljka priznaje da li je imala padove i lomove za sve ovo vreme.

 

Nisam ih imala. Recimo, osam godina sam radila na Pinku i onda odjednom prestala. Ali u svim vremenima sam se snalazila i bila ja, Ruška. Teško je opstati u svetu kad nisi ničiji, razumete? I evo me sa emisijom "Ljubav i moda" koja traje 26 godina. Generacije su uz nju odrastale. Ljubav je uvek u modi.

 

Ruška je prepoznatljiva i po svom mladalačkom odevanju, stoga je iznela stav u uniformisanosti i jednoličnosti kada govorimo o stilu.

 

Mogu da nosim jeftinu krpicu koja će na meni da izgleda fantastično. Moda je ko si, šta si i gde si krenuo. Oblačim se u radnji za tinejdžere, imam svoje male butike i obožavam Kineze! Vidite ovaj prsten? Svi pitaju odakle mi je, a kupila sam ga u kineskoj radnji. Kad se otvorila "Panda" kod Đerma, njihov vlasnik mi je rekao: "Ja tebe gleda, ali ne razume!" Imam i njihovu srebrnu karticu, popust.

 

 

 

makonda-tracker