(FOTO)

Oca je upoznala TEK sa 18, a OČUHA je obožavala — DO JEDNOG MOMENTA: Ovo je ćerka Ruške Jakić, a njen put nije bio lak

3

Ruška Jakić iza sebe ima tri braka, na pomolu je četvrti, ali detalji iz života njene ćerke Ane Nadeždić nisu toliko poznati.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Ruška Jakić već decenijama je jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, a dobro je poznata, osim po specifičnoj pojavi, i po svom vedrom duhu! I dan-danas se citira njena čuvena rečenica "Volim sebe, svoje greške i bivše muževe", ali nisu svi detalji o Ruškinom životu tako poznati.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Ruška, osim nekolicine brakova iza sebe, ima i ćerku Anu Nadeždić.  Ana se svojevremeno odselila u Italiju, gde je počela da radi kao životni trener. Ona se udala, dobila sina, a u javnosti se retko pojavljuje. Jednom prilikom otkrila je koliko je vezana za majku.

 

Moja mama Ruška mi je uvek bila oslonac i sigurnost, uvek je poštovala moje odluke i podržavala me u mojim životnim izborima. Mislim da je to jedna od najvažnijih stvari koja je doprinela da u ovom trenutku budem presrećna životom koji sam izabrala. Bavim se poslom koji obožavam, imam predivan odnos sa mojim mužem koji je zasnovan na poštovanju i vernosti – ispričala je Ana Nadeždić za Bgonline.

 

1 / 3 Foto: Printscreen

 

Malo su poznati neki detalji iz Aninog detinjstva.

 

Naime, oca je upoznala tek sa 18 godina, i to, kako se pisalo, na insistiranje svoje majke.

 

Bila sam tad u emocionalnom haosu. Odlučila sam tad da ga više nikad ne vidim, a kroz glavu mi je samo prolazilo: “Gde si bio toliko godina...?” — rekla je ona svojevremeno.

 

Kada je Ana imala 4 godine, Ruška se udala za muzičara Voju Milinu, koga je Ana smatrala drugim ocem, ali onda se desilo nešto što je promenilo njihov život zauvek...

 

Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan — ispričala je ona jednom prilikom za medije.

 

 

Inače, nedavno je Ruška ustalasala javnost kad je otkrila da se u devetoj deceniji života udaje po četvrti put.

 

Mene je zaprosio jedan grof. Volim kad vodimo noćne razgovore, kad se poveravamo jedno drugom — kazala je Ruška.

 

Nažalost, svadba je odložena zbog korone. Zvanica bi trebalo da bude preko 1000, moj Italijan je idealan — rekla je voditeljka za "Kurir".

 

 

makonda-tracker