zbogom!

ODLAZAK U VELIKOM STILU: Ivan Ivanović NAPUŠTA Prvu televiziju!

6

Ivan Ivanović napušta televiziju Prva, gde već osam godina vodi popularni šou-program.

IVAN IVANOVIĆ
IVAN IVANOVIĆfoto: Promo

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Ivan Ivanović napušta televiziju Prva, gde već osam godina vodi popularni šou-program "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Voditelj i jedno od omiljenih televizijskih lica odlučio je da se povuče s malih ekrana i da u poslednjoj emisiji ugosti glumca i svog velikog prijatelja Žarka Lauševića.


"Ivanu je novi menadžment ponudio nastavak saradnje, ali on nije prihvatio njihovu ponudu. Poslednji njegov intervju gledaćemo u petak, kada će mu gost biti Žarko Laušević u 272. epizodi.

 

Glumac i voditelj su dugogodišnji prijatelji, a konačno će sesti da razgovaraju i pred kamerama", kaže sagovornik Kurira blizak voditelju i dodaje:

 

Ivan želi da ode u velikom stilu. Trenutno je rešen da napusti male ekrane i nastavi posao u nekoj marketinškoj agenciji, ali da ostane i usko vezan za medije".

foto: Aleksandar Krstović

Ivan Ivanović je u telefonskoj izjavi kratko poručio:


Nemam komentar".

 

S druge strane, sa TV Prva dobili smo sledeći komentar:


Nije bilo razgovora na tu temu, niti se bavimo spekulacijama. Emisija 'Veče sa Ivanom Ivanovićem' se snima i već u petak u standardnom terminu, u 22 sata, možete pogledati ekskluzivni intervju sa glumcem Žarkom Lauševićem".

 

makonda-tracker