napunila je 44 godine

PRODAVALA je KRV da bi preživela, a sada je MILIONERKA: Pevačicu život nije mazio, a ovo je njena ŽIVOTNA PRIČA

0

Slavna pevačica često je u javnosti govorila o teškim životnim izazovima kroz koje je prolazila

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nikol Šerzinger, nekada članica grupe The Pussycat Dolls, danas ima izgrađenu pevačku karijeru, a mnogi je smatraju najzgodnijom i najlepšom ženom sveta.

 

Kroz život se borila sa raznim nedaćama, a često je o njima govorila i u javnosti.


Naime, mnogi ne znaju da se Nikol borila sa teškom bolešću baš kada je bila na vrhuncu svoje karijere.

 

 

Dok je bila u popularnoj ženskoj grupi The Pussycat Dolls u kojoj je bila vodeći vokal, imala je bulimiju, ozbiljni poremećaj u ishrani. Problem je krila od ostalih članica grupe, što je uticalo na sve češća neslaganja među devojkama i na kraju prouzrokovalo raspadanje iste.

 

- Bolimija je toliko uticala na moj život da sam gubila glas i nisam mogla da pevam, a sve se događalo u trenutku dok sam gradila karijeru u The Pussycat Dolls. Jednom me čak i menadžer pronašao na podu onesvešćenu - ispričala je atraktivna Nikol koja je, srećom, uspela da se izvuče iz ove agonije.

 

1 / 9 Foto: Profimedia, BACKGRID

 

Osim toga, Nikol je imala vrlo težak život, a suočavala se i sa siromaštvom i nemaštinom. Na razne načine se dovijala kako bi izašla iz njih.

 

Sama je zarađivala novac za obrazovanje, s obzirom da njeni roditelji to nisu bili u mogućnosti da joj plate školovanje.

 

Dok je studirala, kaže, radila je razne poslove. Prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu i, najčudnije od svega, davala bi krv da bi došla do novca.

 


- Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca - priznala je, dodajući da su joj najčešći obrok tad bile palačinke s vodom jer su bile jeftine i zasitne.

 

- Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom - rekla je Nikol.

 

I dan - danas, iako na svom računu ima milione i dalje pažljivo raspolaže novcem. Ne rasipa se, već se trudi da svoju imperiju uveća.

 

Nikol Šerzinger, Grigor Dimitrov
foto: Profimedia

 

I kao da sve to nije bilo dovoljno, život je pred nju stavljao i mnoge druge izazove, a ni ljubav nije bila izuzetak.

 

Tokom godina najviše se pisalo o njenim vezama koje se nekako nikad nisu završavale onako kako je to želela.

 

Šerzingerova nije imala sreće u ljubavi, a jednu od ozbiljnijih veza imala je sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim (30), i kako se navodi, ona je ta koja je odnos okončala jer nije imao ozbiljnije namere sa njom.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Isto se pričalo i za njenog drugog momka, vozača Formule 1 Luisa Hamiltona sa kojim je bila 7 godina u vezi. Međutim, Hamilton je svojevremeno istakao da je razlog raskida to što se nije mogao ćesto viđati sa Nikol zbog obaveza.

 

Ipak, izgleda da joj se sada sreća osmehnula, pa je ljubav našla pored Toma Evansa, sa kojim je u vezi više od godinu dana.

 

 

makonda-tracker