šta se dogodilo?

"Shvatila sam da moja posvećenost nema poente": Kako je okončano prijateljstvo Sare Jo i Nevene Božović?

1

Dok jedna od nekadašnjih prijateljica i dalje odbija da komentariše navode o njihovom narušenom odnosu, druga se nedavno osvrnula na probleme koje su imale

foto: Instagram
foto: Instagram

U Herceg Novom se ovih dana održava muzički festival Skale 2022, koji je okupio veliki broj muzičkih zvezda iz regiona. Među njima su se našle pevačice Nevena Božović i Sara Jovanović, koje smo pre više od decenije upoznali na muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije".


Nevena i Sara su tada zauzele drugo i treće mesto, iza Mirne Radulović, a obe su nastavile da grade uspešne karijere. Neretko su nastupale na istim događajima i bile bliske prijateljice, ali u jednom momentu smo prestali da ih viđamo zajedno.

 

Kako piše Blic, Sara i Nevena su se srele i na "Skalama" u Herceg Novom, ali navodno nije došlo do pozdrava starih prijateljica i koleginica.


Roditelji su me vaspitali da se javim svim ljudima koje poznajem, za razliku od nekih — prokomentarisala je Sara, kako pišu domaći mediji.


Sara je, inače, u martu ove godine u emisiji Kontra show pričala o tome kako je došlo njihovog razlaza.

 

1 / 5 Foto: G.G./ATAImages


Desilo mi se to sa koleginicom, koja mi je bila jako bliska, koja se našla sa mnom na takmičenju pre 10 godina. U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima, ja sam to sve ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na neku kafu da se sve to razjasni — počela je Sara.


Kako je ona objasnila, na kraju je ona bila ta koja je uputila poziv.


Onda sam ja nju pozvala na kafu jer sam videla da tu postoji neka ogromna neprijatnost. "Dobro šta se zbiva, zvučaću kao tinejdžerka, ali videla sam da si me otpratila sa Instagrama..." Ona mi je rekla da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi Instagram. Ja sam sedela prekoputa nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu — izjavila je pevačica.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN


Ona je istakla i da joj je žao što su neke pojedinosti ostale nerazjašnjene.


Tako se završilo. Žao mi je jer su neke stvari i danas ostale nejasne, ali prosto ne volim da mi neko vređa inteligenciju — zaključila je Sara Jo.
Nevena Božović, s druge strane, nikad nije komentarisala svoj odnos s koleginicom.

 

 

makonda-tracker