nije uvek bilo lako

"Otac moje dece je umro ujutru..." Dragana Katić je i u NAJTEŽIM situacijama pokazala kakav je profesionalac

0


Popularna voditeljka nikada nije dozvoljavala privatnim problemima da stanu na put njenom poslu, a sada je otkrila i s kakvim se teškim trenucima suočavala pre nego što bi nasmejana stala ispred kamera

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Voditeljka Dragana Katić iza sebe ima niz uspešnih projekata i uvek je radila u emisijama koje su beležile ogromnu gledanost, a proteklih godina je zadužena za vođenje muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno".


Kako je ona sada otkrila, emisije zabavnog karaktera, u kojima je bila nasmejana, neretko je vodila i kada je doživljavala vrlo teške trenutke.


Imala sam situacije kada je moja majka bila teško bolesna, kada sam je ujutru vodila na hemioterapije, popodne snimala dva "Grand šoua" ― rekla je ona za Story. ― Saša Popović je jedini znao za to, ne samo zato što je bio moj nadređeni, već zato što smo u prijateljskim odnosima i smatrala sam da treba da mu kažem, jer nisam znala ishod toga, pa da bude pripremljen ukoliko se nešto desi.

 

Ona i dalje ne može da zaboravi kako su tekli ti dani.


Još nisam zaboravila te srede ujutru kada sam majku vodila na hemioterapije. U osam ujutru je odvedem, u 12 je vratim kući, ostavljala sam je da bude sa kumom dok ne završim sa poslom ― ispričala je ona.


Dragana je, takođe, u momentu kada je njena porodica doživela ogroman gubitak odlučila da stane pred kamere i da se ponaša kao da je u pitanju samo još jedan radni dan.

 


Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam "Nikad nije kasno". To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum, ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite ― istakla je ona.


Dragana je, inače, majka blizanaca Bojana i Bobana, a više puta je isticala koliko joj sreće i ponosa pružaju sinovi. Njihov otac preminuo je prošle godine, a Dragana je potom otkrila da oni znaju da mogu da podele svoj bol.


Teško su to podneli. Žao mi je što su bez jednog roditelja ostali tako rano. Kakvi god da su bili naši odnosi, on je ipak bio njihov otac. To je tuga koja ostavlja tragove na duši, nosiš je sa sobom čitav život. Sigurno je da će to obeležiti njihov dalji put. Srećom, postoje profesionalci s kojima, ukoliko to žele, mogu da podele bol i sve prevaziđu. Lično, nikada nisam odbijala da potražim pomoć kada mi je bila potrebna ― istakla je ona jednom prilikom.


 

 

makonda-tracker