uživa sa društvom

U 8. mesecu trudnoće se skinula u KUPAĆI: Stomačić Hane Huljić svi komentarišu

0

Ona je sa prijateljicama otišla na obalu da upija sunčeve zrake i pozitivnu energiju. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Ćerka muzičara Tončija Huljića, a supruga Petra Graša Hana Huljić otkako je uplovila u bračne vode vešto krije svoj privatni život i vrlo malo detalja o svojom odnosu sa Petrom iznosi u javnost, a isto važi i za njenu trudnoću. 

 

Sada je njena prijateljica podelila nekoliko fotogrfija na kojima se vidi kako Hana uživa sa prijateljicama i da joj sadašnji način života jako prija.

 

Petar zbog letnje sezone dosta putuje jer ima nastupe, Hana je odlučila da se prepusti druženju sa drugaricama i kumom Domenikom Žuvelom, koju je kako mediji prenose zbog bračnih obaveza zapostavila.

 

Ona je sada sa drugaricom odlučila da vreme provede na obali i da uživa u divnom danu, pa su čak i piknik organizovale na obali mora. Na njihovoj "trpezi" našlo se voće, bilo je i testa i umaka - sve ono šta trudnica voli. 

 

 

Hana Huljić u kupaćem nije skidala osmeh sa lica, trudnički stomak ispod svetlo plavog kupaćeg se video, te su se verni pratioci njene kume mogli uveriti u to koliko joj blagosloveno stanje prija.

 

Hana Huljić
foto: Instagram

 

Ispod jedne od slika hrvatske pevačice stoji komentar:

 

— Imamo puno razloga da slavimo, ali napokon skupa! — napisala je Domenika i time potvrdila sumnje da je Hana posvećena porodici i da manje vremena provodi sa prijateljicama.

 

 

makonda-tracker