NEDA NA SEBE

"Izubijala sam ga pesnicama": Dara Bubamara imala fizički okršaj sa nepoznatim muškarcem nakon čega je otišla u policiju

2

Naša poznata pevačica je poznata po žustrom temperamentu, ali se niko nije nadao da će stvarno fizički da se obračuna sa nekim ko joj se nađe na putu 

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Popularna pevačica, Dara Bubamara nedavno je imala jednu neprijatnost na putu od svog doma do aerodroma u Beogradu.

 

Naime, za domaće medije pevačica je ispričala da je žurila na aerodrom kako ne bi zakasnila na let, a da ju je zbog toga nepoznati muškarac napao i obratio joj se rečima:

 

Ako budeš tako brzo vozila, ja ću ti sve po spisku.

 

 

Pevačicu je to dodatno razbesnelo, pa se upustila u raspravu sa njim.

 

- Kad neko krene na mene ja ga ubijem od batina. Bili smo na aerodromu, nervozni, žurili smo na avion. Čovek od dva metra mi se obratio kao niko u životu. Vređao mi je majku, a ja sam na to alergična, jer sam izugbila svoje roditelje i to mi je neizlečiva rana - priča Dara, a onda opisuje kako je incident izgledao:

 

Dara Bubamara
foto: Antonio Ahel/ATA Images

- Ja sam za ta dva minuta kao panter skočila na njega, ubila sam ga torbom, pesnicama, izubijala sam ga.. Prijavila sam i sebe i njega. Naravno, skinuli su ga sa leta, zato što je javno napao ženu. Ne volim što se to desilo, jer sam dobra u komunikaciji sa svim ljudima. I stvarno ne volim da se svađam. Da mi se obratio na lep način, rekla bih: "Izvini brate", ali se on nije smirio - govori Bubamara i za kraj dodaje:

 

- Gde ćeš na Rusiju? Kad je dobio pesnicu, nije mu bilo dobro. Radojka mafija kada je neko bezobrazan. Očigledno je navikao da se tako ponaša prema ženama, treba takve prebiti - zaključuje Dara Bubarama u emisiji "Exkluzivno".

 

Dara Bubamara
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, u medijima se pojavila vest da pevačica navodno snima svoj rijaliti koji će se zvati “Puno košta”, po uzrečica po kojoj je pevačica poznata, a njen honorar će biti 250.000 evra.

 

 

makonda-tracker