NIJE MOGLA DA PODNESE PRITISAK

Svojim glasom je ODUŠEVILA, pa NESTALA i više se nikad nije vratila na scenu: Gde je danas ČUVENA Ceca Slavković

1

Ona je sa samo dva albuma uspela da osvoji srca publike i povuče se na vrhuncu slave, te se tako o njoj zna jako malo.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Svetlana Ceca Slavković je bila jedno od omiljenih imena devedesetih godina iako je objavila samo dva albuma, njene pesme su bile hitovi.

 

Ona je objavila samo dva albuma – "Tajnu" 1998. godine i "Pola/Pola" 2001, a tokom devedeseetih je učestovala na više muzičkih festivala. Tokom svoje kratke i vrlo uspešne karijere, izdvojila se hitovima "Pola/Pola", "Voli me, mrzi me", "Dlanom o dlan", "Mimikrija", "Poslednja šansa", "Tajna", "Samo da zaboraviš" i mnogim drugim.

 

Njen glas je neverovatan, a ona je jedna od retkih pevačica koja je izvela čuvenu pesmu Bato, možda i bolje od same Kaliopi.

 

Ceca Slavković se povukla odmah nakon pesme Dan ili dva, a mnogi su njene stihove protumačili kao najavu odlaska sa scene.

Nije do mene, nije do treme, ne mogu više da se pretvaram, ti glumiš bolje i glavne role, od srca ja ti prepuštam, finale ću da prespavam

Jedno vreme se spekulisalo da je bila u emotivnoj vezi sa Željkom Joksimovićem.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

- Postoji Svetlana Slavković zaljubljena u džez i soul i koja se trudila da uvek istera svoje, naspram Cece Slavković koja je tu da zabavi prisutne. Svetlana želi da ima kontrolu u svemu i drži do umetničkog principa, a Ceca je ta koja trči u publiku i grli ljude - rekla je jednom prilikom.

 

Kako je sama navela, nije joj prijala medijska pažnja i ne veruje da će se ikad vratiti na estradnu scenu, a tih godina kada je eksplodirala njena popularnost, Ceca se nije osećala dobro zbog svega toga.

 

Danas, Ceca nastupa po klubovima i izvodi muziku po svom ukusu, a rado pomaže kolegama i peva im prate vokale, ali nema interesovanja za povratak na javnu scenu.

 

 

makonda-tracker