sećate li se nje?

BILA JE DEVOJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA I OBEĆAVALA JE MNOGO: Talentovana pevačica se povukla sa estrade u jeku popularnosti, ovako danas izgleda (FOTO)

1

Ceca Slavković je bila poznata po svom anđeoskom glasu, ali donela je odluku da nastavi da se bavi muzikom van estradne scene.

ceca slavković
ceca slavkovićfoto: Vladimir Lukić

Dok Željko Joksimović nije upoznao svoju suprugu, pevač se zabavljao sa mnogim poznatim damama, ali o tome nikada nije govorio u javnosti.

 

Mnogi se sećaju romansi sa Leontinom i voditeljkom Adrianom Čortan, ali govorilo se i o njegovoj vezi sa pevačicom Cecom Slavković, bar su tako pisali mediji.Osim što su bili u emotivnoj vezi, njih dvoje su i sarađivali.

 

Za pevačicu Cecu Slavković su mnogi govorili – nit manje žene, nit većeg glasa.

 

Ipak, kao i mnoge njene kolege, nije se pronašla u "estradnoj džungli", pa se povukla sa estrade pre otprilike 15 godina.

 

Ceca je nastavila da se bavi muzikom, ali iza scene i reflektora. Slavkovićeva je nastavila da peva prateće vokale kolegama, da piše tekstove, a poslednjih godina se posvetila nastupanju po klubovima i privatnim slavljima.

 

 

Sudeći po najsvežijim fotografijama sa njenih Fejsbuk profila, Ceca se nije fizički mnogo promenila od vremena najveće slave. 

 

 

 

makonda-tracker