DA LI SE SEĆATE?

Zavoleli smo je u seriji Moj rođak sa sela, a onda je NESTALA SA SCENE: Gde je danas Mališina žena Dragana?

0

Serija Moj rođak sa sela je bila jako popularna u vreme kada se emitovala, a kako sada gledamo reprizu ovog ostvarenja, mnogi se pitaju gde su danas glumci koje od tada nismo često viđali na malim ekranima

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Serija Moj rođak sa sela je iznova popularna, a neki glumci su sa pravom privukli pažnju svojim ulogama.

 

Sa uživanjem su mnogi pratili avanture porodice Malešević, a glumica koja glumi Draganu, Mališinu ženu i Dragčetovu snajku, posebno privlači pažnju.

 

Ona je osvojila gledaoce svojom neposrednošću i jasnim stavovima koje je iznosila u seriji, a mnogima su Dragana i Mališa bili jedan od omiljenih parova za koje su navijali.

Popularna Dragana se u stvarnosti zove Suzana Lukić i  nije toliko angažovana na filmu i serijama, koliko u pozorištu. Talentovana glumica je rođena u Kruševcu i upravo se afirmisala ulogom u ovoj seriji.

Suzana je danas angažovana i u sinhronizaciji animiranih filmova, a njen izgled se značajno promenio, promenila je boju kose, a sudeći po Instagramu uživa u ljubavi i sa svojim izabranikom ima dvoje dece.

 

Uz to, ona vredno radi i u pozorištu, a nedavno je imala premijeru predstave "Pluća", u kojoj igra pored Gorana Jevtića.

 

 

 

makonda-tracker