kako teku pripreme...

Mlada u SPAVAĆICI ispred kuće, a on se provodi? Mladoženja Marko Gobeljić u KAFANI SLAVI od ranog jutra (VIDEO)

0

Neko se priprema, a neko lumpuje... 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svadbeno veselje pevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića jedno je od venčanja o kojem javnost priča već nekoliko meseci unazad. Kako je i mlada sama nedavno na rođendanu Anastasije Ražnatović gde je popričala sa sedmom silom istakla je kako sada nema toliku tremu kao što je imala pred građansko venčanje, ali da je jako uzbuđena.

 

Trema? Znate, Marko je već moj, pa je moj! Mi smo već u braku. Nadam se da će sve biti onako kako sam zamislila, ne znam. Imaću tremu verovatno sad kad počne sve — kazala je Katarina Grujić, piše Blic.

 

 

Kako se približava satnica venčanja svi su uzbuđeniji, ali fudbaler je pre crkvenog zavetovanja na večnu ljubav i odlučio da se malo opusti. Otišao je u kafanu, a među najveselijima je, sem mladoženje, jeste i mladin kolega Darko Lazić, koji u jednom restroranu zauzeo mesto pored glavnih aktera slavlja Marka Gobeljića.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Kao što se vidi na snimcima, oni su od ranog jutra u jednoj kafani gde se uz živu muziku zagrevaju pred odlazak po mladu.

 

 

Kako Kurir saznaje, ona je trenutno u svom domu na Voždovcu, gde se obavljaju poslednje pripreme pred veliki dan. U kući je trenutno je gomila ljudi i saradnika, koji se trude da Katarina zablista na reprizi svog najsrećnijeg dana u životu. 

 

Kako mediji pišu ona se pojavila ispred svoje kuće u spavaćici i nasmejana pozdravila ekipe sedme sile. 

 

 

Pored Darka, mikrofona se latio i pevač Nemanja Staletović, koji je atmosferu doveo do usijanja, dok je na slavlje stigao i Markov kolega fudbaler Vujadin Savić.

 

 

makonda-tracker