ljubav opstaje

"Nemanja je divan, ali NIJE TI PAMETNO DA SE UDAJEŠ": Da li Gudelj planira da ZAPROSI Anastasiju?

1

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja je poslednjih dana glavna tema svih medija.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Anastasija Ražnatović je pre nekoliko dana proslavila rođendan na kom je okupila brojna imena srpske javne scene.

 

Najviše pažnje je privukao dolazak fudbalera Nemanje Gudelja koji je ovom prilikom i upoznao Anastasijinu porodicu.

 

Proslava je protekla u najboljem redu, a jedan od poklona fudbalera mladoj pevačici je luksuzno putovanje na Ibicu, a upravo to je zaintrigiralo javnost.

 

Ceca je oduševljena zetom, ali ne bi volela još uvek da se Anastasija uda.

 

- Tasa stalno priča o Nemanji! Baš se zaljubila, veruje da je on pravi čovek za nju. Često ide kod njega u Španiju i bliska je sa njegovom sestrom, bratom i majkom. Da Nemanja ima ozbiljne namere, pokazao je tako što je sa celom svojom porodicom otišao u utorak da upozna Cecu! Ta zajednička večera Ražnatovića i Gudeljovih prošla je odlično! Ceca je čak zaplakala kad je Nemanja poklonio svojoj devojci umetničku sliku, na kojoj su ona i njen pokojni tata Arkan - rekao je izvor Informera.

 

Mlada pevačica se čini nikad srećnija, a nakon rođendana je objavila i prvu zajedničku fotografiju sa fudbalerom, te sve ukazuje koliko su zaljubljeni i srećni.

 

1 / 12 Foto: Youtube Printscreen

 

- Nije ti pametno da se udaješ tako mlada! Nemanja je divan, ne mogu nijednu ružnu reč da kažem o njemu, ali nemoj da žuriš sa brakom. Treba prvo da gradiš karijeru, a kako ćeš to uspeti ako živiš u Španiji?! Imaj, ćero, svoje parče hleba, a brak ti neće pobeći - navodno je Ceca rekla Anastasiji.

 

Podsetimo, Marija Šerifović je na početku rođendana za medije otkrila šta je poželela slavljenici i rekla je da se nada da će se Anastasija udati ove godine, ali je tom prilikom i otkrila da Ceca baš i ne bi volela da se to desi tako brzo. 

 

 

makonda-tracker