ne propušta porodična slavlja

Neočekivan susret Anastasije i GOŠĆE IZNENAĐENJA: Šta je Anđela Ražnatović poželela polusestri za rođendan? (FOTO)

0

Anastasija Ražnatović je proslavila 24. rođendan, a utisci povodom veliko slavlja se još uvek nisu slegli.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović je sinoć okupila veliki broj ljudi sa srpske javne scene, a pod posebnim medijskim praćenjem je bio i njen novi dečko, fudbaler Nemanja Gudelj.

 

Slavlje je proteklo u najbolje redu, gosti su se odlično zabavili, a slike i snimci svedoče o dobroj atmosferi. Anastasija se pobrinula oko svakog detalja vezanog za proslavu.

Rođendan je obeležila velika torta, ali i prva zajednička fotografija pevačice i fudbalera, s obzirom da dosad nisu objavljivali emotivne trenutke.

 

Jedan gost je uspeo da baci senku na sve ostale zvanice, a to je Anastasijina sestra po ocu, Anđela Ražnatović. Ona nije želela da daje izjave, pa je samo protrčala pored novinara i zagrlila slavljenicu.

 

- Gde si, sestrice - oduševljeno je viknula Anastasija dok ju je Anđela grlila.

 

- Srećan ti rođendan, želim ti sve najbolje! Da si živa, zdrava - poručila je Anđela sestri.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Anđela je rođena 1980. godine u vezi Željka Ražnatovića i glumice Ljiljane Mijatović. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama. Svojevremeno se, pre skoro dve decenije, našla u centru medijske pažnje, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj. Tada se šuškalo i da će se venčati, međutim do svadbe nije došlo - posle toga, Anđela se ubrzo povukla, dobila ćerku, i osim u retkim prilikama, kada dođe na slavlja kod Veljka i Anastasije, praktično se ne pojavljuje u javnosti.

 

 

makonda-tracker