PALO POMIRENJE POSLE MNOGO GODINA

Zbog čega su se posvađali Bora Todorović i Seka Sablić? Iako je razlog bio BIZARAN, njih dvoje NISU PRIČALI 30 GODINA

0

Među glumcima ponekad dođe do čarki i svađa, ali za ovu su mnoge njihove kolege rekle da je jedna od najbizarnijih na domaćoj glumačkoj sceni.
 

foto: Marina Lopičić/kurir
foto: Marina Lopičić/kurir

Naš čuveni glumac Bora Todorović i glumica Seka Sablić važe za jedne od najboljih i najomiljenijih srpskih glumaca.

 

Kako se u medijima pisalo, među njima je tokom snimanja filma "Maratonci trče počasni krug" došlo do neke čarke, na koju je Seka burno reagovala.

 

Naime, ono što je moglo da se nasluti jeste da se u nekoj sceni Bora malo više "prepustio situaciji" na šta je Seka odreagovala žustro, počela je da se svađa sa njim, da ga udara, a čak se spekuliše i da nije želela da nastavi snimanje.

 

Ostali glumci, scenaristi i reditelj nisu videli tačno šta se među njima dogodilo, već su nemo posmatrali glumičinu reakciju. Bora je želeo da ispravi stvari, ali je Seka odbila njegovo izvinjenje.

Jelisaveta Seka Sablić
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Do pomirenja je došlo tek 30 godina kasnije, kada su odličili da zakopaju "ratne sekire". O tome je glumica govorila nekoliko puta u javnosti.

 

- Najteže mi je palo kada me je Borin sin Žika pitao da li je istina da sam zbog toga bila ljuta na njegovog oca. Odgovorila sam mu da se na Boru nikada nisam naljutila. Naprotiv, nas dvoje smo baš bili bliski. Jedno vreme smo se zajedno sa Gagom Nikolićem zajedno provodili na brodu na Savi. Normalno je da se tokom života ljudi u nekom trenutku malo razdvoje i da svako ode na svoju stranu, zbog porodice, posla ili čega već. To se desilo i sa mnom i Borom, ali nikada nismo bili u svađi - ispričala je svojevremeno Seka Sablić.

 

Seka Sablić
Seka Sablićfoto: Printscreen

 

Ona je takođe otkrila i to da je čuvena scena gde je sa Borom na jezeru, u hladnoj vodi, koštala zdravlja.

 

- Bila sam mnogo bolesna u trenutku kada smo radili tu scenu pored jezera i u vodi. Posle snimanja sam završila u bolnici - rekla je ona.

 

 

makonda-tracker