divna

Kažu da je ISTA TETKA, OBOŽAVA MUZIKU, ali neće na estradu: Ovo je talentovana sestričina Cece Ražnatović (FOTO)

2

Talenat je definitivno imala od koga da nasledi... 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Porodica Ražnatović jedna je od najpraćenijih i najzastupljenijih porodica u domaćim medijima. U odnosu na njih Ocokoljiči ne vole da se eksponiraju. 

 

 

To je slučaj i sa sestrom pevačice Svetlane Ražnatović, Lidijom Ocokloljić koja ne voli da s epreviše pojavljuje u medijima pa je retko kad možemo i videti na nekim gradskim dešavanjima. 

 

1 / 2 Foto: Damir Dervišagić

 

Kako je poznato sestre su jako povezane, ali su one i požrtvovane tetke i imaju bliske odnose sa sesrićima i sestričinama. 

 

— Tetka Lidija nam je kao druga majka. Nismo imali oca, ali jesmo nju — rekla je jednom prilikom Anastasija i potvrdila koliko je odnos sa njom za nju važan.

 

Anastasija Ražnatović
foto: Ana Paunković

To je slučaj i sa Cecom i decom njene sestre Lidije, odnosno nemamo priliku da često viđamo u kakim je odnosima sa Helenom Ocokoljić.

 

Ona ima 17 godina i gaji veliku ljubav prema muzici. Ceca je jednom prilikom podelila njenu fotografiju i svi su skomentarisali kako je ona izrasla u pravu lepoticu i kako podseća na Cecu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Ona je pre nekoliko godina, u okviru školske priredbe nastupila na ceremoniji koja je održana u Zadužbini Ilije M. Kolarca.

 

Iako je talentovana za muziku, javni život i estrada je ne zanimaju.

 

 

makonda-tracker