LJUBAV CVETA

On je ukrao njeno srce nakon razvoda: Ljubinka Klarić srećno zaljubljena u srpskog diplomatu?

1

Naša poznata glumica je bila u braku sa biznismenom Nebojšom Jovanovićem

foto:  Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ljubinka Klarić, glumica koji smo često imali prilike da gledamo u poznatim domaćim filmovima i serijama svoj život je podredila porodici, prvenstveno sinu Kosti i glumi.

 

Nakon što se pre nekoliko godina razvela Ljubinka je odlučila da da ljubavi drugu šansu.

 

 

Njeno srce osvojio je ambasador Srbije u Iraku Uroš Balov, prenose domaći mediji. Oni navode da su njih dvoje već skoro dve godine u vezi na daljinu i da je glumica konačno ponovo srećna.

 

Ljubinka je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografije koje svedoče da se ona zaista nalazi u Bagdadu. Svoj poslednji rođendan glumica je proslavila u jednom ekskluzivnom hotelu u ovom gradu.

 

Ljubinka Klarić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njen sadašnji partner, Uroš Balov je po struci diplomirani pravnik, a u srbiji je bio na poziciji šefa kabineta minstra prosvete i sporta. Na funkciju ambasadora postavljen je 2018. godine.

 

Osim toga, poznato je i da je on bio osnivač i direktor jedne izdavačke kuće.

 

Ljubinku trenutno možemo da gledamo u popularnoj seriji "Kolo sreće", a poznata je i po ulogama u seriji "Tate" i "Moj rođak sa sela".

 

Ljubinka Klarić i Ceca
Ljubinka Klarić i Ceca foto: Damir Dervišagić

Ono što je malo kome poznato jeste činjenica da su Ljubinka i Ceca Ražnatovič kume. 

 

Njih dve ne pričaju mnogo o svom prijateljstvu, a Ljubinka je jednom prilikom ispričala da se Ceca i ona ne čuju baš svaki dan.

 

Pa ne čujemo se svakodnevno, već s vremena na vreme. Svi smo dobro, sve je normalno, sve ide svojim tokom. Hvala Bogu, svi smo živo i zdravo, ništa se neuobičajeno ne dešava, sve ide regularno još uvek — rekla je jednom prilikom za Kurir.

 

 

makonda-tracker