GODINAMA SU BLISKE

NE PRIČAJU MNOGO O SVOM PRIJATELJSTVU: Ova čuvena srpska glumica je KUMA Svetlane Ražnatović!

0

Folk zvezda je bliska prijateljica s brojnim ličnostima iz sveta glume, ali u javnosti nismo često imali priliku da je viđamo s poznatom glumicom koja joj je kuma 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pored kolega i koleginica sa estrade, Svetlana Ražnatović druži se s brojnim poznatim ličnostima iz drugih sfera, pa je dobro poznato da su među njenim prijateljima političar Ivica Dačić, glumci Viktor Savić i Vuk Kostić i drugi.


Ipak, budući da o svom prijateljstvu ne pričaju javno, samo najverniji Cecini fanovi znaju da je glumica Ljubinka Klarić vrlo bliska s njom. Štaviše, njih dve su kume!

Ceca i Ljubinka Klaric . Kumstvo koje traje . ❤

Posted by Ceca,neko ko se voli on Sunday, June 10, 2018

Na internetu nije moguće pronaći mnogo njihovih zajedničkih fotografija, a Ljubinka vodi svoj život mirno i daleko od medija, pa je njen profil na društvenoj mreži Instagram zaključan.

 

Njih dve ne pričaju mnogo o svom prijateljstvu, a Ljubinka je jednom prilikom ispričala da se Ceca i ona ne čuju baš svaki dan.

 

Pa ne čujemo se svakodnevno, već s vremena na vreme. Svi smo dobro, sve je normalno, sve ide svojim tokom. Hvala Bogu, svi smo živo i zdravo, ništa se neuobičajeno ne dešava, sve ide regularno još uvek — rekla je jednom prilikom za Kurir.

 

 

Naše kumstvo traje 15 godina. Moja rođena sestra venčala je Cecinu rođenu sestru i tako smo i mi postale kume. Kontakte održavamo onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, ali se svi trudimo da se okupimo na važnim porodičnim događajima — rekla je glumica ranije.

 

Lepa glumica zabeležila je veliki broj upečatljivih uloga tokom uspešne karijere, a donedavno smo je gledali u seriji "Tate", a oduševljava nas i na "daskama koje život znače" u Beogradskom dramskom pozorištu.

 

Ona je, inače, ponosna majka dečaka po imenu Konstantin, kojeg je na svet donela u Americi, gde je živela zbog poslovnih obaveza supruga Nebojše.

 

 

makonda-tracker