ŽIVOT PIŠE ROMANE

Pre 4 godine je bio BESKUĆNIK, a danas njegovo ime svi znaju: On će biti novi GLAVNI glumac u MEGAPOPULARNOJ seriji

0

Ovaj glumac je postao poznat po ulozi u Netfliksovoj seriji Sex education, a samo nekoliko meseci pre emitovanja prve sezone, nije imao gde da spava.

foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od nemaštine, depresije, teškog života i novih velikih uloga i definitivno bezbrižnijeg načina življenja, put je predugačak, međutim, ovom mladom glumcu se sve promenilo munjevitom brzinom.

 

Nkuti Gatva će biti novi Doctor Who, sada i zvanično.

 

Glumac nije krio oduševljenje što će zaigrati u najpoznatijoj sci-fi seriji, a nije mogao i na zamisli kojom brzinom će ostvarivati sve svoje želje.

 

- Ne postoje reči kojima mogu opisati svoju sreću. Ova uloga znači mnogo ljudima širom sveta, a i meni. Privilegovan sam - izjavio je glumac.

 

Ko je Nkuti Gatva?

 

Rođen je u Ruandi, a onda se preselio u Škotsku. Svoju karijeru je počeo glumom u jednom sitkomu 2014. godine. Imao je veliku pauzu od snimanja i tada je pozajmljivao novac od prijatelja, a isticao je kako nemaština značajno utiče na samopouzdanje čoveka.

 

Nije imao gde da spava, a počeo je i da mršavi zbog neredovne ishrane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ncuti Gatwa (@ncutigatwa)

Nkuti je rekao kako su ga svi hvalili da izgleda zdravo, dok je on imao samo jedan obrok dnevno jer više nije mogao da priušti, pritom je polako počeo da razvija depresiju.

 

Sve se promenilo nakon uloge u seriji Sex education koja ga je vinula u nebesa i promenila život, a sada je usledila nova maestralna uloga po kojoj će ga mnogi pamtiti.

 

 

makonda-tracker