EVO KAKO DANAS IZGLEDA

Odavno je napustio Srbiju: Zeka Milioner ima POSAO IZ SNOVA, a da ga sretnete na ulici — ne biste ga prepoznali!

1

Na vrhuncu karijere se povukao sa javne scene i otišao iz Srbije

foto: Foto: Instagram
foto: Foto: Instagram

Voditelj Ivan Zeljković, poznatiji kao Zeka Milioner bio je u centru pažnje medija pre desetak godina kada je prihvatio ponudu da vodi kviz znanja "Želite li da postanete milioner?"

 

Kviz je za veoma kratko vreme prikupio pažnju velikog broja gledalaca, pa su mnogi s nestrpljenjem isčekivali svaku novu epizodu. Ivan je svojim šarmom osvojio srca publike, ali je ubrzo nestao sa javne scene.

 

 

Naime, Ivan Zeka, ako je bio poznat u narodu, odlučio je da se nakon završetka kviza preseli na drugi kontinent. On je otišao u Dubai i tamo nastavio život sa svojom porodicom.

 

 

- Bavim se video-produkcijom. Tačnije, osmišljavanjem koncepta video-nastupa na internetu. Kao i u svakom poslu, imamo uspone i padove. I sada, kada je taj loš period iza mene i kada je opet krenulo uzbrdo, odlučio sam da se preselim u Dubai i dodam brzinu na uzbrdici i da probam da stvarno postanem milioner - izjavio je jednom prilikom Zeljković.

 

 

Iako je ostao u producentskim vodama Ivan Zeljković je pronašao i jedan neobičan hobi, a njegovi fanovi su bili veoma iznanađeni, budući da je malo ko znao da je ovaj voditelj tako talentovan.

 

Naime, Ivan je član benda "Wessela Mashina" u kojem svira gitaru.

 

 

makonda-tracker