nije joj lako

"VERUJEM DA ĆE DOĆI SREĆNIJI DANI": Princeza od znanja Milica Jokanović i dalje bez posla, ali ne gubi nadu

2

Milica Jokanović, koju publika zna kao Tragača u kvizu "Potera" na RTS-u, pre nekoliko meseci ostala je bez posla i od tada živi od naknade za nezaposlene.

foto: Screenshot
foto: Screenshot

Milica, poznata pod nadimkom "princeza od znanja", krajem juna je dobila otkaz u firmi u kojoj je radila — proglašena je tehnološkim viškom. Iako priznaje da joj je teško, sada kaže da veruje da dolaze bolji dani.

 

Bilo mi je jako teško, ali teška su vremena, takve stvari se dešavaju svuda oko mene. Verujem da će doći srećniji dani — rekla je za magazin "Lena" Milica, koja je diplomirani pravnik.


Posao pravnice je racionalan, i to volim, jer to čini da racionalno procenjujem realnost i ljude oko sebe. Ta dnevna doza realnosti nam je svima potrebna — istakla je Jokanovićeva koja je dodala da svoje znanje ne bi menjala ni za šta na svetu, kao i da u životu nema uzore, jer veruje da je svaka osoba drugačija, jedinstvena i autentična.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Jokanovic Fan Page (@princezaodznanja) on


Milica je iz rodne Zenice izbegla tokom rata devedesetih, a sa samo tri godine je naučila da čita i piše. Ipak za sebe kaže da je "jedna sasvim obična devojka".

 

Kada sam imala tri godine, televizor je bio uključen i zagrebačka voditeljka je čitala slova u prvoj igri kviza "Brojke i slova". Sama sam počela da čitam tek poređana slova, pre nego što ih je voditeljka izgovorila, jer sam zaključila o kojim slovima se tačno radi. Otac i majka nisu mogli da veruju. Naučila sam da čitam potpuno sama. I to je bio početak svega — rekla je Milica za pomenuti magazin.

 

 

makonda-tracker