ONA MU JE SVE

"Mama i ja čekamo Boru da primi Dobričin prsten": Žika Todorović pokazao emotivnu porodičnu uspomenu (FOTO)

0

Glumac je oduvek isticao koliko su mu je porodica važna, a ove nemerljive uspomene nikada neće zaboraviti.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Proslavljeni glumac Srđan Žika Todorović talenat za glumu naslednio je od oca Bore i tetke Mire Stupice za koje je bio veoma vezan, ali majka Snežana Matić u njegovom životu predstavlja vodeću figuru, te putam svog Instagram profila često deli zajedničke uspomene koje ga i danas oduševljavaju.

 

Snežana je bila naša proslavljena balerina, te je sina podržavala u svim umetničkim idejama i snovima. 

 

Moja mama i ja, u holu Ateljea 212, ćaskamo dok čekamo da Bora primi Dobričin prsten 2006. godine ― napisao je glumac u opisu fotografije, dok su očarani fanovi komentarisali: "Ličiš na mamu, a ličiš i na tatu", "Geni su čudo", "Divna porodica", "Neponovljivi Todorovići".

 

Žika neretko publiku oduševljava svojevrsnim vremeplovom, gde možemo videti njenove glumačke početke, prvi kadar sa ocem, svirke sa muzičkim grupama.

 

Srđan i Bora su zajedno su kročili ispred velikog platna 1991. godine na snimanju filma "Mala", Predraga Gage Antonijevića, a ponos na Borinom licu nije se mogla sakriti.

 

 

Podsetimo, nakon kraha braka sa Srđanovom majkom, glumac je po drugi put uplovio u zajednicu sa izabranicom Karolinom, a sa njom je dobio dve naslednice Taru i Danu.

 

Tokom jednog intervuja govorio je o najsrećnijim trenucima u životu koji su trag u vremenu.

 

Svakako rađanje dece Srđana, Dane i Tare. Možda je banalan odgovor, ali to je činjenica. Bilo je dosta srećnih trenutaka i nemam pravo da kažem da sam nezadovoljan svojim životom. Živeo sam i živim jedan lep i pun život, uspešan na sceni, a i privatno.

 

 

 

makonda-tracker