jasan stav

"SA SINOM SE OBRAČUNAVAM KAO DA SMO VRŠNJACI": Glumica ima odlične veštine vaspitavanja, koje će pomoći roditeljima!

1

Ljubinku Klarić trenutno gledamo u popularnim serijama, a ona sada govori o privatnom životu i svojim stavovima o životu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Šarmantna glumica Ljubinka Klarić koju smo zavoleli u sada već kultnoj seriji „Moj rođak sa sela“, a koju smo donedavno gledali u izvrsnim rolama u popularnim serijama „Tate“ i „Klan“, osvrnula se danas na ove uloge, ali je govorila i o privatnom životu.

 

Sada je otkrila  najpre da dok je snimala seriju „Moj rođak sa sela“ nije mogla ni da nasluti da će serija postati toliko popularna.

 

"Imala sam tada 28 godina i nisam mogla ni da zamislim da će serija postati toliko popularna. Ona traje i ljudi se raduju iznova svakoj reprizi. Vojina Ćetkovića znam od svoje sedamnaeste godine, od snimanja jednog studentskog filma, i on je beskrajno duhovit. I divan čovek. Proveli smo na snimanju serije i njegov „poslednji momački dan“, jer se u to vreme oženio. Uživali smo i sjajno se zabavljali – rekla je Ljubinka. 

 

"Sate smo provodili zajedno u automobilu vozeći se od Beograda do Kragujevca gde se snimala serija i nazad."

 

 

Uloga u seriji „Klan“, s druge strane, potpuno je drugačija od svega što je do sada igrala na televiziji.

 

"Mnogo mi je draga ta uloga i uvek se smejem jer glumim jednu potpuno ubijenu ženu, bez energije, ali s druge strane pasivno-agresivnu. Takođe, ona i pije pa je uvek „pod gasom“. I to je vodi. Skerla je bio vrlo određen sa tim šta želi od svakog glumca i davao mi je ideje sve vreme snimanja. Znate, i kada se dese neke strašne stvari u životu uvek je tu i doza humora. Tako je i u našem poslu, ne može biti samo drame, već je uvek tu i smeh" – rekla je poznata glumica.

 

S osmehom je istakla i da će se nakon svog ovog perioda onlajn nastave i boravka dece kod kuće, uskoro stvoriti veliki redovi ispred klinike u Palmotićevoj.

 

"Već vidim majke s decom kako dolaze zbog odvikavanja od kompjutera. Srećom, moj sin je nedavno počeo da trenira tenis i dobro mu ide. Veoma je zainteresovan za taj sport pa sam srećna što provodi vreme van kuće" – rekla je Ljubinka Klarić na K1 televiziji.

 

Kako je dodala, sa sinom se „obračunava“ kao da su vršnjaci, kao da oboje imaju 12 godina, a on ne može da se ne smeje čak i kada je ozbiljna.

 

"Mislim da zato toliko volim seriju „Tate“ i ulogu Lole koju tumačim. Ona mi je bila odličan način da se podsmevam i samoj sebi jer osim godina delimo i zajednički humor i „tanke“ živce. Sestra mi često kaže kada me čuje kako razgovaram sa sinom da sam ista Lola.", završava glumica.

 

 

 

 

makonda-tracker