životna iskustva

"Jedan me držao za vrat, dok je drugi UZEO NOŽ": Srpska pevačica iskreno o TRAUMI koju je doživela

0

Poznata pevačica se retko oglašava u medijima i trudi se da živi povučeniji život što je više moguće.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Tipšin je popularna godinama unazad, a nedavno je otkrila da se teško nosi sa pritiscima društva, a o njenom emotivnom statusu se jako malo zna.

 

Pevačica je otkrila da je doživela veliku neprijatnost tokom džogiranja u šumi.

 

Naime, Jovana je rekla da su je dva nepoznata muškarca napala i opljačkala, a policija je kroz par minuta opkolila čitavu šumu u kojoj pevačica nije sama trčala.

 

- Oko 13 časova, bilo je tu momaka i devojaka koji su trčali, ja nikada ne bih išla u šumu sama. Primetila sam dva sumnjiva momka, prišli su mi i uhvatili su me za vrat, drugu je rekao da mu da nož, ja sam se uplašila i pustila sam da mi uzmu ogrlicu. Jedan je bio dosta niži, a jedan viši, tačno sam primetila kako izgledaju njihove tetovaže - rekla je pevačica.

 

Jovana ne krije da se jako istraumirala nakon tog događaja, a žao joj je i ogrlice koju su joj ukrali jer je ona za nju imala veliku sentimentalnu vrednost.

 

- Ni dan danas ne prolazim tuda, nikada ne idem u tu šumu, plašim se i strahujem. To što sam proživela me je naučilo dosta toga, sada sam mnogo obazrivija. Tada su mi ukrali skupoceni zlatni lanac, koji je za mene imao veliku, sentimentalnu važnost, ali što kažu ljudi, bitno je da sam ja prošla ne povređena. Sam Bog me je tada pogledao i spasao od tih lopova - izjavila je pevačica za Republiku.

 

 

makonda-tracker