opa!

Želela je da ga SAKRIJE, ali sada je sve OTKRIVENO: Evo ko je NOVI DEČKO voditeljke Marije Egelje?

2

Voditeljka je samo kratko prokomentarisala i otkrila jednu stva...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Egelja, poznato televizijsko lice, uvek je nasmejana i javnost uredno obaveštava o lepom vremenu, ali nikada ne govori o svom privatnom životu. Ipak, nedavno se saznalo da je u vezi, međutim niko nije znao ko je izabranik njenog srca.

 

 

Kako za "Informer" otkriva izvor blizak Mariji, reč je o mladom biznismenu.

 

— Marijin dečko je bivši fudbaler, sada je biznismen i živi u Beogradu. Neko vreme je živeo u inostranstvu gde je igrao fudbal, a zove se Aleksandar. Nedavno su usnimljeni na Srbija open-u dok su sa tribina gledali meč Novaka Đokovića —izjavio je izvor za pomenut medij i dodao da njih dvoje uživaju u ljubavi:

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

— Predivno im je i Marija ne želi da otkriva ništa jer ne želi da je zapitkuju o Aleksandru s obzirom na to da on nije javna ličnost. Zajedno su više od godinu dana i dosta putuju, a verovatno će uskoro stati i na ludi kamen — dodao je izvor, a mi smo kontaktirali voditeljku, koja se najpre nasmejala i odgovorila diplomatski.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

— Hvala što pitate za mog dečka, ali reći ću samo da sam emotivno ispunjena i srećna — kratko je prokomentarisala Marija koja ova saznanja nije ni potvrdila ni demantovala, piše Blic. 

 

 

makonda-tracker