(foto)

Haljina na jedno rame & detalj koji MAMI POGLEDE: Marija Egelja u kombinaciji kojoj ne manjka ni elegancije ni seksepila

0

Lepa voditeljka vremenske prognoze zablistala je na jednom modnom događaju u Beogradu u večernjem klasiku za sva vremena — crnoj haljini.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najlepših srpskih voditeljki, Marija Egelja uvek ima modnu inspiraciju za stajling koji je istovremeno sofisticiran i seksepilan, a to je i pokazala svojom pojavom na beogradskom događaju koji je okupio veliki broj poznatih lica.

 

Voditeljka vremenske prognoze prisustvovala je predstavljanju kolekcije jednog domaćeg dizajnera za proleće i leto, a za tu priliku vrlo elegantan autfit kome zasigurno nije manjkalo seksepila.

 

Lepa Marija bila je nasmejana, spremno je pozirala u društvu Nine Radulović, koja je sijala u efektnom rezedo izdanju sa svetlucavim efektom, a sama je odabrala tamne nijanse. Egelja je obukla haljinu koja je odlična za baš svaku priliku: crnu haljinu!

 

Svaka žena dobro zna da sa crnom haljinom nema greške, jer odaje utisak elegancije, često ume da zakamuflira viškove i nedostatke, a dovoljno je jednostavna da s njom možete ukombinovati nakit, frizuru, cipele i mejkap po želji!

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Marija je birala model na jedno rame, midi-dužine, i sa veoma efektnim prorezom na jednoj nozi koji je bio zaslužan za utisak seksepila. Uz ovakvu haljinu logičan izbor jesu crne cipele, a voditeljka je birala neobičan aksesoar: mikro-tašnu ljubičaste boje u koju može stati samo ono što vam je najnužnije!

 

 

makonda-tracker