iskrena je

Raskinula DUGOGODIŠNJU VEZU — sada joj se udvaraju POLITIČARI: Poznata voditeljka priznala svoj ljubavni status

1

Marija Egelja je za medije ispričala da joj se često na poslu udvaraju gosti te televizije, ali i ispričala kako se nosi sa tim izazovima. 

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Voditeljka Marija Egelja otkrila je nedavno da je okončala dugogodišnju vezu. Ona ne krije da joj se muškarci stalno udvaraju, a da u tome prednjače političari koji su často gosti na televiziji na kojoj radi. 

 

Kako kaže, ona je fokusirana na posao i nema vremena za ovakve ljubavne priče, a u međuvremenu se skrasila kraj novog momka. 

 

 

— Udvaraju mi se političari, ali ne na nepristojan način. Iskreno, ja to u startu odbijem. Dobijala sam i poklone, ali ni njih nisam prihvatala jer sam uvek jasno stavljala do znanja do koje granice mogu da idu sa mnom — priznala je lepa voditeljka.

 

Ona je raskinula sa partnerom, fudbalskim trenerom, a sreću je sada pronašla kraj momka koji ne voli da se eksponira. 

 

— Kada je moj ljubavni život u pitanju, ne volim previše da pričam o tome, ali samo ću vam reći da sam voljena i vrlo zaljubljena — rekla je ona za "Alo".

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona kaže da joj je zanimljivo jako to da joj ljudi stalno pitaju koje joj je najbolje godišnje doba.

 

— Kada pevače pitaju koja im je omiljena pesma, oni kažu da im je svaka kao dete, tako i ja moram pred ekranom da budem objektivna prema svakom godišnjem dobu i uz osmeh najaviti proleće, leto, jesen ili zimu. Često me na ulici pitaju kakvo će vreme biti narednih dana, a ja uvek imam spreman odgovor. To je ta neka profesionalna deformacija. Ipak, moram priznati da mi je leto omiljeno godišnje doba, a da me proleće trenutno čini srećnom i nadam se da ćemo svi procvetati, jer ja već jesam — kaže ona, i dodaje da joj posao kojim se bavi još uvek nije dosadio.

 

 

— Kada bi svako menjao posao na dve-tri godine, to bi izgubilo draž. Ima mnogo mladih devojaka koje mi govore da žele da budu Marija Egelja. Kada nešto dugo radite, poenta je da opstanete u tome — ponosno je istakla ona, i otkrila da je dobijala razne ponude za prelazak na druge televizije.

 

— Bilo je raznih ponuda da pređem na neku drugu televiziju, ali očigledno da nisu bile dobre čim sam još uvek tu gde jesam. Ja sam veran radnik.

 

 

makonda-tracker