ON JE JEDNOSTAVNO NEODOLJIV

Zagazio je u 5. DECENIJU, a i dalje je KRALJ SEKSEPILA: Glumac proslavio 40. rođendan, ŽENE i dalje uzdišu za njim

2

Čuveni Kristijan Grej danas puni 40. godina

Džejmi Dornan
Džejmi Dornanfoto: Profimedia

Džejmi Dornan, irski glumac, koji je osvojio mnoga ženska srca u filmu "50 nijansi sive" danas puni 40 godina.

 

Džejmi Dornan u ulozi Kristijana Greja i Dakota Džonson kao Anastasija Stil osvojili su ceo svet ekranizacijom popularnog erotskog romana "50 nijansi sive" 2015. godine.

 

 

Nakon što su snimljena još dva nastavka ovog filma - "50 nijansi mračnije" (2017.) i "50 nijansi - oslobođeni" (2018) glumac se delimično povukao sa filmskog platna.

 

Nakon premijere poslednjeg nastavka trilogije 2018. godine,Dornan je priznao kako je osećao ogroman pritisak da svetu dokaže svoj glumački talenat.

 

 

Pre nego što se u potpunosti posvetio glumačkoj karijeri, Dornan je za život zarađivao kao model kraseći modne kampanje brojnih poznatih brendova poput francuskog Diora i kelvina Klajna.

 

Za britanski GQ priznao je kako je se u tom periodu pred devojkama pretvarao da je pejzažni arhitekta jer se stideo svoje karijere modela.

 

Danas on uživa u pravoj porodičnoj idili sa svojom suprugom Amelijom Varner sa kojom ima troje dece.

 

 

Džejmi je krajem prošle godine tokom gostovanja u jednom popularnom američkom tok-šouu priznao da je tokom pandemije sa svojom suprugom prošao kroz velike izazove kada je roditeljstvo u pitanju, ali su takođe doživelio i najzabavnije porodične trenutke sa svojim naslednicama.

 

On je takođe nedavno prošao kroz veliku porodičnu tragediju jer mu je, 2021. godine od korona virusa preminuo otac.

 

 

makonda-tracker