sećate li ih se?

NA CRVENOM TEPIHU SE NI NE POGLEDAJU: Nije umeo da se nosi sa SLAVOM svoje voljene, a onda je sam postao MEGAPOPULARAN

0

Bilo mu je jako teško da se nosi sa teretom slave svoje devojke, a onda je dostigao popularnost koju je toliko želeo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Kira Najtli i glumac Džejmi Dornan bili su ljubavi par na početku svojih karijera, a veza je potrajala 2 godine. Dornan je najpre radio kao model, Kira je tada već bila veoma poznata javnosti, a stupili su u romansu 2003.

 

Baš u to vreme, Kira je bila u žiži javnosti zbog filma Pirati sa Kariba. Dornan je stalno bio pritiskom zbog njene slave, o čemu je pričao nakon raskida. Tada je mislio da nikad u životu neće biti uspešniji od nje, što im je zadavalo mnogo muka. Govorio je da muško treba da bude alfa u vezi, a da on to ne može zbog njene slave i novca, te konstantnog bivanja u centru pažnje.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Međutim, Džejmiju se posle ostvarila želja za ogromnom popularnošću, i to kada je odglumio Kristijana Greja u "50 nijansi sive", pa je dostigao vrtoglavi uspeh. Govorilo se da mu je Kira pomogla da prihvati slavu koju je dobio nakon te uloge.

 

Mada su bila prisutna šuškanja o navodnom pomirenju, njih dvoje su se posle 2 godine veze konačno rastali. Govorkalo se da je na Dornana oko bacila Sijena Miler, kojoj je Kira, navodno, pripretila da ostane dalje od njega.

 

Ipak, Kira i Džejmi pre nekoliko godina našli su se na istoj proslavi posle dodele BAFTA nagrada u Los Anđelesu, ali nisu se ni pogledali, a kamoli progovorili. Danas su oboje u brakovima i imaju svoje porodice.

 

 

makonda-tracker