nekad i sad

GDE SU DANAS ZVEZDE "50 NIJANSI"? Džejmi i Dakota osvojili su SVET ulogama Kristijana Greja i Anastasije Stil, a ONDA...

0

Džejmi Dornan u ulozi Kristijana Greja i Dakota Džonson kao Anastasija Stil osvojili su ceo svet ekranizacijom popularnog erotskog romana "50 nijansi sive" 2015. godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon čuvenog filmskog ostvarenja "50 nijansi sive" usledili su i nastavci - "50 nijansi mračnije" iz 2017. i "50 nijansi - oslobođeni" iz 2018., međutim, nakon što se slegla prašina oko ovih filmova, o glavnim glumcima Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson, koji su tumačili uloge čuvenog Kristijana Greja i Anastasije Stil, nije se pisalo mnogo.

 

Džejmi Dornan
foto: Profimedia

Iako su američki mediji spekulisali da nakon brojnih eksplicitnih scena koje je snimio sa koleginicom Dakotom u njegovom braku ne cvetaju ruže, Džejmi i njegova supruga Amelija Varner ove navode demantovali su na najlepši način, kada su 2019. godine javnosti saopštili da su njihove naslednice Dulsi (7) i Elva (5) dobile još jednu sestru, kojoj su poznati supružnici dali ime Alberta.

 

Pročitajte i: BIO JE LJUBOMORAN NA NJENU POPULARNOST, A ONDA...: Intrigantna ljubavna priča slavnog glumačkog para o kojoj se MALO ZNA

 

Džejmi je krajem prošle godine tokom gostovanja u jednom popularnom američkom tok-šouu priznao da je tokom pandemije sa svojom suprugom prošao kroz velike izazove kada je roditeljstvo u pitanju, ali su takođe doživelio i najzabavnije porodične trenutke sa svojim naslednicama.

 

Iako je u ulozi Kristijana Greja doživeo popularnost koju je, čini se, teško nadmašiti, Džejmi se nakon "50 nijansi" pojavio u još nekoliko filmskih ostvarenja, a trenutno radi na snimanju seijre "The Tourist" u Australiji.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

I dok Džejmi uživa u porodičnom životu i čarima roditeljstva, o ljubavnom životu njegove koleginice Dakota Džonson ne zna se mnogo.

 

Dakota Džonson
foto: Profimedia

 

Pročitajte i: PORODIČNI ODNOSI KOJIMA SE DIVI ČITAV SVET: Antonio Banderas prošetao ruku pod ruku sa ćerkom lepoticom — ali jedna posebna priča ODUŠEVIĆE SVAKOGA (FOTO)

 

Naime, javnosti je poznata njena veza sa muzičarom Krisom Martinom, a sa kojim je raskinula 2017. godine, a nakon toga u medijima se više puta spekulisalo o njihovim ponovnim raskidima i pomirenjima.

 

Prema poslednjim informacijama američkih medija, par je ponovo u ljubavi, a kako piše magazin People, Dakota i Kris uživaju u zajednčkom životu u luksuznoj vili u Malibuu, koju je Kris pazario u oktobru prošle godine, a u čijoj blizini su paparaci nekoliko puta uspeli i da ih snime zajedno.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker