MIR TRAŽI U MOLITVI

"Neće nam biti važne BANALNOSTI I TRAČARENJE": Milan Stanković iz Hilandara otkrio šta želi svima oko sebe

3

Mladi pevač je poznat po jedinstvenom stilu, ali i glasu koji mu je doneo ogromnu popularnost

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Milan Stanković je nakon burnih perioda u životu odlučio da se povuče sa javne scene i da se prepusti stvarima koje smatra važnijim.

 

U više navrata Milan je svojim izjavama okupirao pažnju javnosti, a jedna koju smo nedavno mogli da vidimo na njegovom Instagram profilu zaintrigirala je mnoge.

 

 

Naime, on je uskršnje praznike proveo u manastiru Hilandaru. Odlučio je da mu je potreban mir i vera, pa se prepustio samo njima.

 

Svoje fanove je na društvenim mrežama obavestio o svom putu i sa njima je podelio fotografije koje pokazuju koliko je zaista uživao.

 

Na svom putešestviju on je obišao i druge verske objekte.

 

Milan Stanković
foto: Damir Dervišagić

 

Milan je i ranije u javnosti govorio o veri i svojoj sklonosti da u njoj potraži svoj mir kada god za to oseti potrebu.

 

Hajde da se latimo spasonosne Isusove umnosrdačne molitve, koja je ključ za osvajanje unutrašnjih prostora, za trezvenoumlje, upoznavanje Boga, sebe i stvarnosti. A onda nam neće biti važne banalnosti i tračarenje. Tada ćemo moći da se obradujemo, a ne snebivamo kada naša braća i sestre idu u manastir. Molim vas da se najpre upoznamo, pokajemo i izmirimo s Bogom, da iskoračimo iz prolaznih i trivijalnih stvari, iz vremena u večnost. Iz statistike preživelih u punoću života. To su moje želje ljudima - rekao je jednom Milan. 

 

 

makonda-tracker